[lwa template="aghadilwa"]
  • Spaarprogramma

Spaarprogramma en VIP klant

We loyale klanten!

Wij waarderen u ontzettend als vaste klant en dat willen we u ook laten zien. Daarom bieden we sinds enige tijd een spaarprogramma aan. Bij elke aankoop die u doet, krijgt u automatisch spaarpunten die u kunt inwisselen tegen kortingen of gratis producten.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een account aanmaken als u die nog geen had. De volgende stap is dat u ingelogd moet zijn met uw account op het moment dat u een bestelling gaat plaatsen. Op deze manier worden de spaarpunten automatisch aan uw account toegekend. Bestelt u zonder ingelogd te zijn dan worden er geen spaarpunten aan uw account bijgeschreven.

De spaarpunten worden pas bijgeschreven in uw account zodra wij de bestelling ingepakt hebben en deze klaar staat ter verzending.

de prijs van een fles wijn is $ 3 99 per fles.
1. Verdien spaarpunten bij ALLE producten.
een geel met groen label met het nummer seventy8.
2. Spaar zo lang door als u wilt.
een witte cirkel met een groen en oranje label erop.
3. Maak uw eigen kortingscodes aan
en shop met korting!

Hoe zet ik mijn spaarpunten om in een korting?

U heeft een aantal aankopen gedaan bij CBDolie.nl en wilt uw spaarpunten gaan inwisselen voor een korting? Daarvoor dient u een aantal stappen te doorlopen. De spaarpunten worden namelijk niet automatisch verrekend. Hoe u de spaarpunten kunt inwisselen, dat leggen wij u uit in de volgende stappen.

STAP 1

Ga naar www.cbdolie.nl/mijn-account en log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.

STAP 2

Klik op het tabblad “spaarpunten”. U kunt daar de spaarpunten omzetten in een kortingscode. Uw spaarpunten springen dan weer naar 0 en zijn verpakt in een kortingscode die u recht geeft op de gespaarde korting. Volg hierna stap 3.

OF

Als u tijdens het bestelproces in uw winkelwagen bent, ziet u ook een mogelijkheid om uw spaarpunten direct om te zetten naar een kortingscode.

een screenshot van een fles wijn op een website.

Let op: het kortingsbedrag van uw spaarpunten is NIET automatisch in mindering gebracht. U dient hierna stap 3 nog te volgen!

STAP 3

De optie om deze kortingscode in te vullen, staat op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens achterlaat (de afrekenpagina). Het is linksonderin te vinden ongeveer ter hoogte van de “bestelling plaatsen” knop. Klik op de oranje regel waarna een invulveld verschijnt waar u de kortingscode kunt invullen.

een screenshot van een computerscherm met een tekstvak.

U ziet nu in de rechterkolom de korting verrekend.

VIP klant

Wat fijn om te weten dat onze producten en onze service u bevallen en dat wij u regelmatig mogen begroeten in onze webshop! Dat waarderen we natuurlijk en ook dat belonen we graag! Tijdens uw 10e bestelling ontvangt u van ons een VIP korting die u vanaf dan bij elke bestelling kunt inzetten*. Is dat even mooi meegenomen!

Vanaf dat moment vervalt het sparen van spaarpunten. Deze kunt u niet meer inwisselen voor een kortingscode. Daar voor in de plaats mag u uw vasteklantenkorting gebruiken. Hiermee bespaart u als trouwe klant vaak zelfs nóg meer per bestelling. 

Vriendelijke herinnering: het toepassen van de VIP-korting is aan u. Helaas is het niet mogelijk om deze korting met terugwerkende kracht toe te passen uw bestellingen. We raden u aan om de code direct bij uw bestelling te gebruiken om van uw voordeel te genieten!

De VIP korting is gekoppeld aan een e-mailadres. Indien u gaat veranderen van e-mailadres dan kunt u dit aanpassen in uw account maar geef het ook aan ons door zodat wij de VIP korting aan uw nieuwe e-mailadres kunnen koppelen. 

* niet inzetbaar bij andere kortingsacties/sale of in combinatie met andere kortingscodes

Start loyaliteitsprogramma

Het spaarprogramma is gestart op 1-11-2018, vanaf deze datum ontvangt u spaarpunten bij elke bestelling (mits u ingelogd bent in uw account). Wilt u uw huidig saldo zien, log dan in bij Mijn account en kies vervolgens voor de optie ‘Spaarpunten’.

Heeft u voldoende spaarpunten verzameld? Dan kunt u deze inruilen voor kortingen. Er zit geen minimaal of maximaal limiet aan het maken van uw eigen kortingscodes.

Begin direct met het verdienen van spaarpunten!

Hieronder ziet u een overzicht van onze populaire producten zodat u direct kunt beginnen met shoppen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een product dat bij u past? Gebruik dan onze keuzehulp.

U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen!

cbdolie.nl

Inloggen

Nog geen account?  Maak er nu een aan