We loyale klanten!

Wij waarderen u ontzettend als vaste klant en dat willen we u ook laten zien. Daarom bieden we sinds enige tijd een spaarprogramma aan. Bij elke aankoop die u doet, krijgt u automatisch spaarpunten die u kunt inwisselen tegen kortingen of gratis producten.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een account aanmaken als u die nog geen had. Op deze manier worden de spaarpunten automatisch aan uw account toegekend op het moment dat u een bestelling plaatst.

spaarprogramma 1
1. Verdien spaarpunten bij ALLE producten.
loyalty points 2
2. Spaar zo lang door als u wilt.
loyalty points 3
3. Maak uw eigen kortingscodes aan en shop met korting!

Hoe zet ik mijn spaarpunten om in een korting?

U heeft een aantal aankopen gedaan bij CBDolie.nl en wilt uw spaarpunten gaan inwisselen voor een korting? Daarvoor dient u een aantal stappen te doorlopen. De spaarpunten worden namelijk niet automatisch verrekend. Hoe u de spaarpunten kunt inwisselen, dat leggen wij u uit in de volgende stappen.

STAP 1


Ga naar www.cbdolie.nl/mijn-account en log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.

STAP 2


Klik op het tabblad “spaarpunten”. U kunt daar de spaarpunten omzetten in een kortingscode. Uw spaarpunten springen dan weer naar 0 en zijn verpakt in een kortingscode die u recht geeft op de gespaarde korting. Volg hierna stap 3.

OF

Als u tijdens het bestelproces in uw winkelwagen bent, ziet u ook een mogelijkheid om uw spaarpunten direct om te zetten naar een kortingscode. Inwisselen spaarpunten

Let op: het kortingsbedrag van uw spaarpunten is NIET automatisch in mindering gebracht. U dient hierna stap 3 nog te volgen!

STAP 3


De optie om deze kortingscode in te vullen, staat op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens achterlaat (de afrekenpagina). Het is linksonderin te vinden ongeveer ter hoogte van de “bestelling plaatsen” knop. Klik op de groene regel waarna een invulveld verschijnt waar u de kortingscode kunt invullen.

U ziet nu in de rechterkolom de korting verrekend.

VIP klant

Wat fijn om te weten dat onze producten en onze service u bevallen en dat wij u regelmatig mogen begroeten in onze webshop! Dat waarderen we natuurlijk en ook dat belonen we graag! Tijdens uw 10e bestelling ontvangt u van ons een VIP korting die u vanaf dan bij elke bestelling kunt inzetten. Is dat even mooi meegenomen! Vanaf dat moment vervalt het sparen van spaarpunten. Deze kunt u niet meer inwisselen voor een kortingscode. Maar daar voor in de plaats mag u uw vasteklantenkorting gebruiken. Hiermee bespaart u als trouwe klant vaak zelfs nóg meer per bestelling.

Start loyaliteitsprogramma

Het spaarprogramma is gestart op 1-11-2018, vanaf deze datum ontvangt u spaarpunten bij elke bestelling (mits u ingelogd bent in uw account). Wilt u uw huidig saldo zien, log dan in bij Mijn account en kies vervolgens voor de optie ‘Spaarpunten’.

Heeft u voldoende spaarpunten verzameld? Dan kunt u deze inruilen voor kortingen. Er zit geen minimaal of maximaal limiet aan het maken van uw eigen kortingscodes.

Begin direct met het verdienen van spaarpunten!

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest populaire producten zodat u direct kunt beginnen met shoppen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een product dat bij u past? Gebruik dan onze keuzehulp. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen!