We loyale klanten!

Wij waarderen u ontzettend als vaste klant en dat willen we u ook laten zien. Daarom bieden we sinds enige tijd een spaarprogramma aan. Bij elke aankoop die u doet, krijgt u automatisch spaarpunten die u kunt inwisselen tegen kortingen of gratis producten.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een account aanmaken als u die nog geen had. Op deze manier worden de spaarpunten automatisch aan uw account toegekend op het moment dat u een bestelling plaatst.

spaarprogramma 1
1. Verdien spaarpunten bij ALLE producten.
loyalty points 2
2. Spaar zo lang door als u wilt.
loyalty points 3
3. Maak uw eigen kortingscodes aan en shop met korting!

Spaarpunten inwisselen

1. ga naar www.cbdolie.nl/mijn-account en log in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.
2. klik op het tabblad “spaarpunten”. U kunt daar de spaarpunten omzetten in een kortingscode. Uw spaarpunten springen dan weer naar 0 en zijn verpakt in een kortingscode die u recht geeft op de gespaarde korting.
3. de optie om deze kortingscode in te vullen, staat op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens achterlaat (de afrekenpagina). Het is linksonderin te vinden ongeveer ter hoogte van de “bestelling plaatsen” knop.

 


​​

Het spaarprogramma is gestart op 1-11-2018, vanaf deze datum ontvangt u spaarpunten bij elke bestelling (mits u ingelogd bent in uw account). Wilt u uw huidig saldo zien, log dan in bij Mijn account en kies vervolgens voor de optie ‘Spaarpunten’.

Heeft u voldoende spaarpunten verzameld? Dan kunt u deze inruilen voor kortingen. Er zit geen minimaal of maximaal limiet aan het maken van uw eigen kortingscodes.

Begin direct met het verdienen van spaarpunten!

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest populaire producten zodat u direct kunt beginnen met shoppen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een product dat bij u past? Gebruik dan onze keuzehulp. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen!