• Voedingsupplementen
Percentage CBD
Smaak
mg CBD
Merk
Inhoud

Waarom CBDOlie.nl?
Hoe gebruik ik supplementen?

De meeste voedingssupplementen neemt u in capsule of pilvorm. U neemt ze gemakkelijk in met een glas water of andere drank. Daarnaast is het altijd verstandig om de supplementen tijdens een maaltijd in te nemen.

Een andere vorm die vaker voorkomt, is poeder. U dient poeders op te lossen in een vloeistof.

Supplementen in combinatie met CBD-producten?

Ja, u kunt naast CBD veilig andere voedingssupplementen gebruiken. Alle maximale doseringen op de verpakkingen van CBD-producten zijn aan de veilige kant.

Onze eerste prioriteit is kwaliteit

Er zijn echt honderden merken op de markt met voedingssupplementen. Helaas zien we dat de kwaliteit van veel supplementen benedenmaats is. Gebruikers ervaren op deze manier niet de gewenste effecten. Nutrivian is al jaren een “premium” merk dat zich ruimschoots bewezen heeft!

Voedingsupplementen

Toont alle 13 resultaten

een vrouw poseert voor een foto met haar hand op haar kin.

Moeite met kiezen?

Gebruik onze handige keuzehulp

een vrouw poseert voor een foto met haar hand op haar kin.

Moeite met kiezen?

Gebruik onze handige keuzehulp

De tijden dat voedingssupplementen alleen werden gebruikt op aanraden van een arts, liggen ver achter ons. Voedingssupplementen worden elk jaar populairder en jong en oud kan baat hebben bij de diverse soorten supplementen die te verkrijgen zijn.

Wij zijn trots om mee te delen dat we ons assortiment hebben uitgebreid met voedingssupplementen van Nutrivian. Er zijn veel voedingssupplementen verkrijgbaar op de markt, maar dat wil niet zeggen dat alle voedingssupplementen ook echt goed zijn.

Voornamelijk de kwaliteit, herkomst en de zuiverheid van de grondstoffen zijn belangrijke factoren die bijdragen aan een goed voedingssupplement. De producten van Nutrivian bevatten hoge concentraties aan werkzame stoffen. Tevens kan Nutrivian de kwaliteitsnorm waarborgen doordat de ingrediënten die de producten van Nutrivian bevatten zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat.

Waarom voedingssupplementen?

Over het algemeen krijgen we de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen via het voedsel wat dagelijks wordt genuttigd. Er zijn het hele jaar door veel verschillende fruit- en groentesoorten verkrijgbaar, waardoor er aan variatie ook geen gebrek is. Echter, soms kunnen er toch tekorten aan bepaalde vitaminen in het lichaam ontstaan. Bepaalde mogelijke oorzaken hiervan zijn het niet dagelijks eten van een uitgebalanceerde maaltijd, roken, veel sporten of een stressvolle periode. De tekorten kunnen op een goede manier worden aangevuld door de inname van bepaalde voedingssupplementen.

Wij hebben verschillende voedingssupplementen opgenomen in ons assortiment. Alle voedingssupplementen zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden.

Over Nutrivian

De producten van Nutrivian passen goed bij personen met een gezond, vitale en energieke levensstijl. Een voedingssupplement maken is stap één, maar ervoor zorgen dat de actieve stoffen ook goed en effectief in uw lichaam worden opgenomen is stap twee waar door andere merken vaak niet genoeg aandacht aan wordt geschonken. De kwaliteit en zuiverheid van de ingrediënten zijn voor Nutrivian zéér belangrijk. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van ingrediënten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. De laboratoria waar de voedingssupplementen van Nutrivian geproduceerd worden, zijn dan ook goedgekeurd onder HACCP, ISO en GMP-certificaten.

Nutrivian stelt alles op alles om er zeker van te zijn dat niet alleen haar eigen processen, maar ook dat van haar partners aan de strengste eisen voldoen. Daarom werken zij uitsluitend samen met partijen die IFS of IFS Broker (international Food Standard) gecertificeerd zijn. Het resultaat mag er zijn! Alle bovenstaande supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit ter ondersteuning van een optimale gezondheid. Heeft u vragen over een van deze producten? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Cholesterol

Cholesterol is een vet dat door de bloedstroom wordt meegevoerd. Niet alleen maakt ons lichaam zelf cholesterol aan, ook krijgen wij cholesterol binnen via het voedsel dat wij eten. Bij sommige mensen is het cholesterol gehalte uit balans. Een supplement wat kan bijdragen aan een gezond cholesterolgehalte is ‘Cholesterol Control’.

Botten

Voor gezonde en sterke botten is calcium absoluut onmisbaar. Calcium is te vinden in zuivelproducten als melk, kaas en yoghurt. Een belangrijke vitamine die nodig is voor de botopbouw is ‘Vitamine D’. Deze vitamine zorgt ervoor dat de darmen calcium opnemen uit de voeding.

Geheugen/Concentratie

Het geheugen is het vermogen van de hersenen om bepaalde dingen te onthouden. Een goede doorbloeding van het hoofd is belangrijk bij zowel het concentratievermogen als bij het korte- en het langetermijn geheugen. Een voedingssupplement wat bijdraagt aan een goed concentratievermogen en geheugen is ‘Vitamine B12’.

Gemoedstoestand

Wanneer men zich gespannen, rusteloos of neerslachtig voelt, kan men baat hebben bij een voedingssupplement die een positieve bijdrage levert aan de gemoedstoestand, zoals ‘Magnesium Citraat’ en ‘Vitamine B12.

Hart

Om het hart zo vitaal mogelijk te houden, zijn o.a. gezonde voeding, veel beweging en niet roken belangrijk. Omega-3 vetzuren staan bekend om hun positieve bijdrage aan de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Met de ‘Visolie Gold’ kan de inname van de omega-3- vetzuren worden verhoogd.

Hersenen

Bepaalde voedingsstoffen, zoals ‘Omega-3’ en ‘Vitamine B12’ zijn ontzettend belangrijk voor de hersenen. Gezonde voeding kunnen je hersenen een enorme boost geven wanneer men last heeft van vermoeidheid of neerslachtigheid. Echter komen we niet elke dag aan deze dagelijkse behoeften, de volgende supplementen dragen bij aan het welzijn en de gezondheid van de hersenen.

Immuunsysteem

Ons afweersysteem zorgt ervoor dat we opgewassen zijn tegen ziekteverwekkers van buitenaf. Het immuunsysteem is de basis van de gezondheid. Wanneer het immuunsysteem goed werkt, zal de kans op ziekten het kleinst zijn. Gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn twee belangrijke factoren die een bijdrage leveren aan het immuunsysteem. Voedingssupplementen zoals Vitamine C en Multivitamine kunnen ook een positieve bijdrage leveren aan een optimale werking van het immuunsysteem.

Spieren

Spieren en gewrichten geven je lichaam vorm en maken soepele bewegingen mogelijk. Een zeer groot deel van het lichaam bestaat uit spieren en gewrichten. Voor een zo goed mogelijke gezondheid is het belangrijk dat die structuren zo goed mogelijk in conditie zijn. Supplementen als ‘Vitamine D’ en ‘Magnesium Citraat’ kunnen bijdragen aan gezonde spieren.

Hersenen

Bepaalde voedingsstoffen, zoals ‘Omega-3’ en ‘Vitamine B12’ zijn ontzettend belangrijk voor de hersenen. Gezonde voeding kunnen je hersenen een enorme boost geven wanneer men last heeft van vermoeidheid of neerslachtigheid. Echter komen we niet elke dag aan deze dagelijkse behoeften, de volgende supplementen dragen bij aan het welzijn en de gezondheid van de hersenen.