Verzending

PostNL en DPD

We maken in Nederland gebruik van PostNL om uw bestelling zo veilig, anoniem en snel mogelijk bij u te krijgen. PostNL heeft met stip het meeste op tijd afgeleverde pakketjes in Nederland. Voor pakketjes die naar België verstuurd worden, werken we samen met DPD. Dit duurt in de regel niet langer dan 2-3 dagen.

Brievenbus zendingen

Een aantal van onze producten passen door de brievenbus. Wanneer dit het geval is, zullen wij uw bestelling per brievenbuspost verzenden zodat u daarvoor niet thuis hoeft te blijven.

Pakketdienst en ophalen bij een PostNL locatie (Pakjegemak)

Wanneer uw bestelling niet door de brievenbus past, zullen wij gebruik maken van de pakketdienst van PostNL. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het pakketje op te halen op een PostNL afhaallocatie. Deze optie verschijnt vanzelf in het bestelproces wanneer u producten heeft gekozen die niet door de brievenbus passen. U kunt dan een locatie kiezen die dicht bij u in de buurt is. U kunt hier meer informatie vinden: https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/ophalen-op-een-postnl-locatie/

Wanneer u bij ons voor 17:00 bestelt, wordt de bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden.  Dit gaat doorgaans zonder vertragingen maar helaas zijn ze niet altijd geheel uitgesloten. In Nederland wordt er meestal de volgende werkdag en op zaterdagen geleverd. In België zo’n 2 tot 3 dagen na het moment van bestellen. We willen u vragen de bezorgdiensten na het verstrijken van deze periode, toch nog een dagje geduld te hebben. Het komt immers helaas ooit voor dat de bezorging iets langer op zich laat wachten en we hopen hierbij op uw begrip.

Verzendkosten

Wij rekenen binnen Nederland € 3,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 25,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor België is die drempel € 45,- en zijn voor bestellingen onder dit bedrag de verzendkosten €4,95.

Snelle verzending

In de meeste gevallen zal uw bestelling de volgende werkdag in Nederland, en in 2-3 dagen in België bezorgd worden.

Discreet

We verzenden uw bestelling altijd discreet, er staat geen verwijzing naar CBDolie.nl op uw pakket of bievenbusdoosje.

Track & Trace

Wij sturen u na verzending altijd een track & trace code toe zodat u kunt zien waar uw pakketje zich bevindt en hoe laat het zal worden aangeboden.

Wij verzenden naar de volgende landen

Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Italië

Kroatië
Luxemburg
Monaco
Montenegro
Nederland
Oostenrijk
Polen
Portugal

Republic of Ireland
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk (UK)
Zweden