Verzending van uw bestelling van CBDOlie.nl


PostNL en DPD

We maken in Nederland gebruik van PostNL om uw pakketje zo veilig, anoniem en snel mogelijk bij u te krijgen. PostNL heeft met stip het meeste op tijd afgeleverde pakketjes in Nederland. Voor pakketjes die naar België verstuurd worden, werken we samen met DPD. Deze vervoerder kan uw bestelling al binnen 2-3 dagen van ons magazijn bij u afleveren.

Brievenbus zendingen

Indien u in Nederland woont en uw bestelling door de brievenbus past (10ml producten), hebben we goed nieuws voor u! We verzenden uw product(en) dan in een brievenbusdoosje wat inhoudt dat de reguliere postbode uw bestelling door uw brievenbus kan bezorgen. Dit heeft als grote voordeel dat u niet thuis hoeft te blijven om uw pakketje te ontvangen.

Verlate levering

We geven op onze website aan dat wanneer u voor 17:00 bestelt, dat wij uw bestelling dezelfde dag zullen versturen. Daarna is het helaas aan de vervoerders om het pakketje zo snel mogelijk bij u te krijgen. Dit gebeurt meestal zonder vertragingen maar helaas zijn vertragingen niet geheel uitgesloten. In Nederland wordt er meestal de volgende werkdag en op zaterdagen geleverd en in België zo’n 2 tot 3 dagen na uw besteldatum. We willen u vragen de bezorgdiensten na het verstrijken van deze periode, toch nog een dag of 2 te geven. Het komt helaas voor dat de bezorging iets langer op zich laat wachten en hopen op uw begrip hiervoor.

Wij verzenden naar de volgende landen

België
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Italië

Italië
Kroatië
Luxemburg
Monaco
Montenegro
Nederland
Oostenrijk
Polen
Portugal

Republic of Ireland
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk (UK)
Zweden

Snelle verzending

In de meeste gevallen zal uw bestelling de volgende werkdag in Nederland, en in 2-3 dagen in België bezorgd worden.

Discreet

We verzenden uw bestelling altijd discreet, er staat geen verwijzing naar CBDolie.nl op uw pakket of brievenbusdoosje.

Track & Trace

Wij sturen u na verzending altijd een Track & Trace code toe zodat u kunt zien waar uw pakketje zich bevindt en hoe laat het zal worden aangeboden.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €45.

Ultieme service

De klant is koning!

Score: 9,6 / 10

Zeer hoge klantwaardering!

CBD olie van kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg.