[lwa template="aghadilwa"]
  • Betaling

Betaling

een roze en zwart logo met het woord deal.

iDEAL

De meest populaire en veilige betaalmethode van Nederland! Voor 17:30 besteld is morgen in huis!

een blauw-wit bord met een pijl die naar links wijst.

Bank / Wire transfer

Via bankoverschrijving kunt u zelf het bedrag van de order overboeken naar onze rekening. Wanneer het bedrag binnen is, sturen we uw pakketje dezelfde dag nog naar u toe.

een logo voor een bank met de woorden bancontact mister cash.

Bancontact

Bancontact is een populaire en 100% veilige methode die vooral in België populair is.

het logo voor de bank van Schotland.

Sofort

Sofort is een populaire en 100% veilige methode die vooral in Duitsland populair is.

een zwart-witfoto van een klarna-logo.

Klarna

Bestel nu, betaal later. Kies voor gemak en veiligheid bij uw aankoop door Klarna te selecteren op onze betaalpagina.

visa mastercard en mastercard-logo.

Credit card

Betaal gemakkelijk snel en veilig met uw favoriete credit card. Voor 17:30 besteld is morgen in huis!

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikken we natuurlijk over de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Betalen gebeurt volledig veilig via onze beveiligde SSL/HTTPS verbinding. Indien u uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis wil hebben, raden we u aan om met iDEAL of Mistercash te betalen. Wanneer u met een van deze betalingsmethoden een betaling afrondt, krijgen wij dit direct door en kunnen direct aan de slag met uw bestelling.

iDEAL

Betalen via iDEAL is veruit de meest gebruikte betalingsmethode bij CBDOlie.nl. iDeal is eigenlijk niets meer dan een geautomatiseerde versie van een bankoverschrijving. Het grote voordeel hiervan is dat alles direct gebeurt. Wanneer u een iDeal transactie doet, wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat uw betaling voltooid is. Wij kunnen vervolgens direct aan de slag om uw bestelde producten te verzamelen en uw bestelling naar u toe te sturen. Meer over de verzending leest u hier.

Mistercash / Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we de Belgische tegenhanger van iDeal aan. Met Mistercash of Bancontact kunt u direct betalingen uitvoeren. Bij deze betalingsmethode is het ook zo dat wij na uw betaling een seintje krijgen waardoor we razendsnel met uw bestelling aan de slag kunnen.

Vooraf betalen per bank

Voor diegene die graag gebruik willen maken van een handmatige bankoverschrijving, zal het altijd mogelijk blijven om het bedrag handmatig naar ons over te schrijven. Nadat u uw bestelling hebt bevestigd, krijgt u de gegevens te zien waarnaar u het verschuldigde bedrag kan overmaken. Wanneer dit bedrag is bijgeschreven op onze rekening, gaan we uw order versturen. Dit kan tot een aantal dagen duren. Indien u graag wil dat we uw bestelling vandaag nog voor 17:30 versturen, vragen we u met één van de drie bovenstaande betaalmethoden te betalen.

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna Factuur betaalt u heel simpel achteraf na levering van de door u bestelde goederen via een online overboeking of reguliere overboeking. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de levering van uw bestelde producten plus u heeft meer tijd om te betalen!

Bij het gebruik van Klarna Factuur ziet u direct of uw bestelling wordt goedgekeurd en zo ja, hoe hoog het bedrag is waarvoor u aankopen kunt doen met Klarna factuur. Is uw verzoek om te betalen met Klarna Factuur geweigerd, dan bestaat er nog de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen die wij aanbieden. Na het plaatsen van uw bestelling óf bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur van Klarna. Deze dient in de regel binnen 14 dagen betaald te worden, tenzij er een andere termijn op de factuur aangegeven staat.

Voor meer informatie kunt u de website van Klarna bezoeken op www.Klarna.nl. U kunt ook contact opnemen op telefoonnummer 020-8082852 of via het e-mailadres klantenservice@klarna.com.

Betaalmethode Uw bestelling wordt verzonden
iDEAL Betaald voor 17.30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Bancontact Betaald voor 17.30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Visa Betaald voor 17.30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Mastercard Betaald voor 17.30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Sofort Banking Betaald voor 17.30 uur? We verzenden dezelfde dag!
Bank overschrijving Wij verzenden uw bestelling op dezelfde dag als waarop wij uw betaling ontvangen. (1-2 dagen)
Giropay Betaald voor 17.30 uur? We verzenden dezelfde dag!
cbdolie.nl

Inloggen

Nog geen account?  Maak er nu een aan