logo online CBD
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 18:00, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 18:00, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25 & vandaag verzonden wanneer u bestelt voor 18:00.
Loading…

CBD olie ervaringen

Dagelijks bereiken ons vele positieve berichten over het gebruik van CBD olie. Helaas is het echter zo dat het publiceren van deze ervaringen vaak in strijd is met de artikelen 1 lid 1 sub b en 84 van de Geneesmiddelenwet. CBD is op dit moment een voedingssupplement en daarom mogen wij de ervaringen die u zo massaal instuurt volgens de wet vaak niet plaatsen.

Daarom zijn we genoodzaakt om delen van uw ervaringen te filteren. Gelukkig staat het internet vol met getuigenissen, dus ondanks dat wij ze niet meer mogen plaatsen, kunt u deze nog steeds massaal vinden.

We willen u uitnodigen om uw ervaring met ons en onze producten te delen. Het staat u ook vrij om te vertellen over het gebruik van het product zolang u daar geen medische claims in maakt.

Ervaringen formulier
Klant Gepubliceerd op: 31-10-2018
Pluspunten Zeer snelle service en erg tevreden over CBD olie die ik bestel. Het werkt heel goed en geen bijwerkingen. Verbeterpunten Het is niet mogelijk een afhaalpunt te kiezen, maar het moet ergens bezorgd worden, misschien is er een reden voor maar ik vind het jammer.
Hubert Gepubliceerd op: 31-10-2018
Pluspunten Snelle afhandeling, persoonlijke noot bij je bestelling. Verbeterpunten Prijstechnisch blijft CBD een duur product.
Jurgen Gepubliceerd op: 31-10-2018
Pluspunten 's Avonds besteld en daadwerkelijk al de volgende dag in huis!!! Super service en goede producten! Verbeterpunten
Klant Zeist Gepubliceerd op: 30-10-2018
Pluspunten Snelle levering! Product voldeed aan het doel~ Verbeterpunten
Bart Zuid-Scharwoude Gepubliceerd op: 30-10-2018
Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Jullie geven af en toe Korting van 10% of 15% , Maar dat is alleen geldig op de dag zelf ! Ik lees niet iedere dag Mn mail dus dan is de Kortingsaanbieding voorbij ! Graag zou ik Zien , dat de aanbieding langer geldig is !
Caro Melsele Gepubliceerd op: 30-10-2018
Pluspunten Alles verloopt vlotjes. Topproducten. Vandaag bestellen morgen in je brievenbus... toppie!!!!! Verbeterpunten
eric leusden Gepubliceerd op: 30-10-2018
Pluspunten duidelijke site, kwaliteit artikelen, communicatie, verzending Verbeterpunten
Joachim Luttenberg Gepubliceerd op: 15-10-2018
Pluspunten Netjes voor elkaar geen poespas. Een handgeschreven kaartje geeft toch een ander gevoel. Prima de lux. Verbeterpunten Zo doorgaan
John Landgraaf Gepubliceerd op: 14-10-2018
Pluspunten snelle levering Verbeterpunten
Frans Gepubliceerd op: 9-10-2018
Pluspunten Enthousiast, met een persoonlijk tintje in de vorm van een kaartje bij het bestelde product. Correcte levering. Verbeterpunten
Klant Eindhoven Gepubliceerd op: 8-10-2018
Pluspunten Perfecte anonieme verpakking Snel en uitvoerig antwoord op vraag Heel vriendelijk Bij elke bestelling enkele (bemoedigende)woordjes op kaartje Korting na eerste bestelling Verbeterpunten Vóór 18.00u besteld de dag erop bestelling thuis klopt niet: pas 2 dagen erna ... beetje jammer. Kan aan de post liggen (België), maar toch liever even vermelden misschien.
Klant Gepubliceerd op: 8-10-2018
Pluspunten Perfecte anonieme verpakking Snel en uitvoerig antwoord op vraag Heel vriendelijk Bij elke bestelling enkele (bemoedigende)woordjes op kaartje Korting na eerste bestelling Verbeterpunten Vóór 18.00u besteld de dag erop bestelling thuis klopt niet: pas 2 dagen erna ... beetje jammer. Kan aan de post liggen (België), maar toch liever even vermelden misschien.
Teun Groningen Gepubliceerd op: 3-10-2018
Pluspunten Uitgebreide info over CBD en de producten Verbeterpunten Helaas toen ik het nodig had, net een paar dagen geen voorraad.
Klant Gepubliceerd op: 2-10-2018
Pluspunten Verbeterpunten
Marijke Vierlingsbeek Gepubliceerd op: 2-10-2018
Pluspunten goedwerkende producten, snelle levering en korting als je meerdere keren bestelt. Verbeterpunten Geen
Dimitar Poederlee Gepubliceerd op: 30-09-2018
Pluspunten Persoonlijke aanpak en een passie voor het product! Verbeterpunten 10 Pluspunten Persoonlijke aanpak en een passie voor het product! Verbeterpunten Geen
Monique Ingen Gepubliceerd op: 28-09-2018
Pluspunten Vandaag besteld, morgen is huis! En altijd een leuk kaartje bij de bestelling! Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 24-09-2018
Pluspunten Verbeterpunten
diane wommelgem Gepubliceerd op: 23-09-2018
Pluspunten Snelle levering en goede uitleg bij chat-sessie Verbeterpunten
Ingrid Westervoort Gepubliceerd op: 21-09-2018
Pluspunten Staan je goed te woord en heel vriendelijk. Begrip vol. Een dikke vijf sterren. Laats een actie met 10% korting maar net daarvoor een bestelling gedaan kreeg ook voor de volgende bestelling 10% korting. Dit was mijn vraagje naar de Firm. het wel waard. Verbeterpunten Tot nog toe geen verbeter punten, wat ik vraag daar is een oplossing voor.
Andy PAAL Gepubliceerd op: 18-09-2018
Pluspunten perfect. Bestelling op tijd besteld de dag erna geleverd. Top Verbeterpunten
Gerry Frankrijk Gepubliceerd op: 10-09-2018
Pluspunten Super snelle levering.......ook naar het buitenland Verbeterpunten
Wim Zeist Gepubliceerd op: 7-09-2018
Pluspunten Snelle levering en goede uitleg over het gebruik. Verbeterpunten
Jordy Gepubliceerd op: 7-09-2018
Pluspunten Snelle service, goede producten! Verbeterpunten
Paul Almelo Gepubliceerd op: 6-09-2018
Pluspunten Goede service. Snelle levering. Verbeterpunten Gewoon zo doorgaan!!
Koen Gepubliceerd op: 6-09-2018
Pluspunten Altijd een snelle levering en een leuk kaartje bij elke levering. Verbeterpunten Mischien iets sneller een korting geven voor de volgende aankoop zodat klanten sneller geboeit blijven om opnieuw aan te kopen?
Anneke Maasland Gepubliceerd op: 6-09-2018
Pluspunten persoonlijk briefje bij de bestelling snelle levering Verbeterpunten
Bettina \'S-GRAVENHAGE Gepubliceerd op: 1-09-2018
Pluspunten Supersnelle service, netjes verpakt Verbeterpunten
Lidia Zuidberg Best Gepubliceerd op: 23-08-2018
Pluspunten Zeer vriendelijk. Altijd een begeleidend woordje bij de bestelling. Na de 3e bestelling zelfs een kadotje en een code voor 10 % korting voor de volgende bestelling . Tof !! Ook wanneer er tijdens gebruik van de olie er vragen zijn wordt er alle aandacht aan deze vragen besteed en krijg je inderdaad ook je antwoorden. Verbeterpunten
Vergote Roger Oostende Gepubliceerd op: 14-08-2018
Pluspunten Altijd vriendelijk waardoor het vertrouwen meespeelt en hoe klein ook de bestelling altijd een begeleidend dankwoordje door Anne. Verbeterpunten Zie geen specifieke punten.
Alex Nieuwegein Gepubliceerd op: 13-08-2018
Pluspunten Persoonlijke benadering Verbeterpunten Prijs!?
Klant Roosteren Gepubliceerd op: 3-08-2018
Pluspunten Verbeterpunten
Ben Amsterdam Gepubliceerd op: 21-07-2018
Pluspunten Goede communicatie & snelle service ⏩. Kleine bestelling passen door de bus. Persoonlijke berichten in de bestelling. Kwaliteit van de CBD is hoog. Verbeterpunten Dit is op dit moment een van de beste online sellers waar ik van koop. Ga vooral zo door zou ik zeggen
Klant Gepubliceerd op: 18-07-2018
Pluspunten Snelle bezorging en het product bevalt mij prima Verbeterpunten Geen
Nienke Burgum Gepubliceerd op: 11-07-2018
Pluspunten Supersnelle levering van de producten. Vandaag besteld is morgen bezorgd. Iedere keer zit er een handgeschreven persoonlijke bericht bij de geleverde producten. Heel erg leuk in dit digitale tijdperk. Een ander pluspunt is dat de vragen die je via de website stelt, snel worden beantwoord. Verbeterpunten Zou ik op dit moment niet weten.
Klant Gepubliceerd op: 5-07-2018
Pluspunten heel tevreden, altijd een vriendelijk kaartje bij de bestelling Verbeterpunten
viola Warmenhuizen Gepubliceerd op: 1-07-2018
Pluspunten Vlot verlopen bestellingen, topproduct. Ik ben heel tevreden. En mijn paard, voor wie ik de cbd-raw-versie gebruik tegen zomereczeem, ook! :-) Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 18-06-2018
Pluspunten snelle levering, extra korting bij meerdere bestellingen, vriendelijk personeel, snel antwoord op vragen Verbeterpunten
Laura Stad aan \'t Haringvliet Gepubliceerd op: 13-06-2018
Pluspunten Snelle levering Handgeschreven kaartje Af en toe korting voor trouwe klanten Verbeterpunten
Antoine Wijchen Gepubliceerd op: 10-06-2018
Pluspunten Snelle verzending goed verpakt Verbeterpunten
Jeannette Kapelle Gepubliceerd op: 5-06-2018
Pluspunten * Persoonlijke noot door handgeschreven kaartje bij bestelling * Snelle levering Verbeterpunten Geen
Gm Amstetdam Gepubliceerd op: 4-06-2018
Pluspunten De bestelling is de v volgende dag al binnen is dat snel of niet. Super Verbeterpunten Weet ik niet want ik bestel en meer weet ik niet. De informatie over de dvd had ik al goed gelezen en ik bestel ook wel eens bij mediwiet. Geen enkele negatieve reactie van mij
Piet Nabben Horst Gepubliceerd op: 4-06-2018
Pluspunten Snelle, correcte aankoop. Prijs is eveneens in orde, is aan te bevelen. Verbeterpunten
R Sittard Gepubliceerd op: 21-05-2018
Pluspunten goed product voor laagste prijs en laagste grens voor verzendkostenvrij. Hele lieve persoonlijk geschreven kaartjes. Verbeterpunten op de persoonlijke kaartje schrijven jullie niet jullie bedrijfsnaam, zie alleen dat deze van Anne komen. Als ik alleen dit kaartje bewaar zie ik bij opnieuw bestelling niet meer bij wie ik moet bestellen.
T Gepubliceerd op: 7-05-2018
Pluspunten Verbeterpunten
Eveline Vlissingen Gepubliceerd op: 6-05-2018
Pluspunten Snelle levering en uitgebreide antwoorden op vragen Verbeterpunten Geen
Klant Gepubliceerd op: 5-05-2018
Pluspunten Verbeterpunten
Marie-Claire Maasmechelen Gepubliceerd op: 4-05-2018
Pluspunten Snelle en discrete levering. Verbeterpunten
Greta Gaudies, Ariege, France Gepubliceerd op: 27-04-2018
Pluspunten Snelle en correcte levering! Ook in Frankrijk! En correcte opvolging mogelijk. Verbeterpunten
Suzan van els Sint.anthonis Gepubliceerd op: 22-04-2018
Pluspunten Snelle levering na bestelling op website. Voor vragen over het product snel reactie op mail. Het persoonlijk geschreven briefje bij de bestelling vind ik top. Verbeterpunten
Toine van der Put Overpelt Gepubliceerd op: 22-04-2018
Pluspunten Goede en snelle correcte levering en altijd een persoonlijk briefje met een dankwoord .Super!! Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 15-04-2018
Pluspunten Goede service en snelle levering Verbeterpunten
Gerard Akkrum Gepubliceerd op: 15-04-2018
Pluspunten Snelle en correcte afhandeling. En tot slot het geschreven bedankje is helemaal top Verbeterpunten Geen
Antoon Menen Gepubliceerd op: 12-04-2018
Pluspunten Verbeterpunten
Wim Kalmthout Gepubliceerd op: 23-03-2018
Pluspunten Goede online hulp, snelle en vlotte levering, vriendelijke mensen. Super product en webshop Verbeterpunten kan er geen vinden. altijd vriendelijk en correct geholpen.
Charles Castelleone ,Italie Gepubliceerd op: 19-03-2018
Pluspunten De snelle service,verzending en aankomst in een sterke stevige verpakking. Verbeterpunten
Jacques Bunschoten Gepubliceerd op: 16-03-2018
Pluspunten De 5 sterren spreken voor zich. Verbeterpunten
Imed Khemiri Hoogvliet Rotterdam Gepubliceerd op: 7-03-2018
Pluspunten Zeer goede service op het gebied van leveringen en uitleg gebaseerd op je persoonlijke situatie Verbeterpunten
Arthur Maassluis Gepubliceerd op: 3-03-2018
Pluspunten Goed product en snelle levering. Heb zeker baat met de CBD olie, kom nu de dag door zonder pillen te slikken tegen de rugpijn. Gr Arthur Verbeterpunten
Leni Swalmen Gepubliceerd op: 19-02-2018
Pluspunten Ik kan Cbdolie.nl van harte aanbevelen vanwege de geweldige service en altijd een hartelijk en handgeschreven kaartje bij de bestelling. Verbeterpunten
Christiaan Samuels Lelystad Gepubliceerd op: 18-02-2018
Pluspunten Snelle levering. Vriendelijke medewerkers Verbeterpunten Nog steeds geen nieuw wachtwoord. Al 2 keer hierover gebeld.Er wordt wel moeite gedaan maar het lukt nog steeds niet.
Hans Gepubliceerd op: 14-02-2018
Pluspunten Snelle levering. Klantgericht en persoonlijk ( kaartje bij de bestelling. Site is toegankelijk en informatief. Verbeterpunten
Ferry Sliedrecht Gepubliceerd op: 5-02-2018
Pluspunten Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 16-01-2018
Pluspunten Snel en betrouwbaar Verbeterpunten
Jeannette Dodewaard Gepubliceerd op: 31-12-2017
Pluspunten snelle reactie op vragen en snelle levering Verbeterpunten
Ariane Burst Gepubliceerd op: 26-12-2017
Pluspunten Vlotte service en uitleg over de producten. Verbeterpunten
J. Bastiaan Gepubliceerd op: 26-12-2017
Pluspunten Snelle levering, regelmatig leuke kortingsacties, en een leuk handgeschreven kaartje bij de levering waardoor het heel persoonlijk overkomt. Verbeterpunten
Ron Mantinge Gepubliceerd op: 26-12-2017
Pluspunten Verbeterpunten
Hellmuth Scheulder Gepubliceerd op: 25-12-2017
Pluspunten Prettige en aangename service. Heel persoonlijk. Verbeterpunten Geen.
Marjan geitenbeek Driebergen Gepubliceerd op: 25-12-2017
Pluspunten Super fijn en duidelijk alles! Snel reactie op vragen die je online steld Verbeterpunten
Heleen Kapelle Gepubliceerd op: 25-12-2017
Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten
Annie Utrecht Gepubliceerd op: 22-12-2017
Pluspunten Perfect. Gister besteld, vandaag in huis. Verbeterpunten
Noor Gepubliceerd op: 19-12-2017
Pluspunten Perfect! Goed en duidelijk advies, snelle antwoorden, snelle zending, goed assortiment, scherpe prijzen, zeer vriendelijke en behulpzame contacten. Verbeterpunten
Nick Utrecht Gepubliceerd op: 15-12-2017
Pluspunten Snel, vriendelijk en efficiënt Verbeterpunten
T. Schoonhoven Gepubliceerd op: 15-12-2017
Pluspunten Heel klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar voor extra info. Verbeterpunten Doe zo voort, jullie maken een wereld waar veel pijn heerst een beetje zonniger.
Jack Wezep Gepubliceerd op: 14-12-2017
Pluspunten Discreet, positieve service, Vriendelijk en snelle levering Verbeterpunten
Addy Gepubliceerd op: 13-12-2017
Pluspunten Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 11-12-2017
Pluspunten Snelle en correcte levering Verbeterpunten
Hans Den Haag Gepubliceerd op: 10-12-2017
Pluspunten 1. goeie website met voldoende info over de producten. 2. goed assortiment 3. goeie en persoonlijke service. Verbeterpunten
Delia Uitgeest Gepubliceerd op: 10-12-2017
Pluspunten Er wordt snel geleverd. De zending wordt extra persoonlijk gemaakt door een handgeschreven kaarteje erbij. Verbeterpunten
Annemie Gepubliceerd op: 8-12-2017
Pluspunten Verbeterpunten
Stan Eindhoven Gepubliceerd op: 6-12-2017
Pluspunten persoonlijk briefje bijgevoegd bij je besteling Verbeterpunten
Marian Langdorp Gepubliceerd op: 3-12-2017
Pluspunten Duidelijke website. De bestelling worden altijd op tijd geleverd en je krijgt er altijd een mooi handgeschreven kaartje bij. Na een aantal bestelling krijg je ook een korting op de volgende bestelling. Verbeterpunten
Patricia Vega de Lange Utrecht Gepubliceerd op: 2-12-2017
Pluspunten Verstand van zaken Goede kwaliteit altijd persoonlijk contact Mensen met liefde voor het werk ! Verbeterpunten Uitbreiden ?
J puister Hellum Gepubliceerd op: 29-11-2017
Pluspunten Snelle levering, goede uitleg, ik zou zeggen ga zo door. Verbeterpunten
Krista de Vries De Westereen Gepubliceerd op: 27-11-2017
Pluspunten Snelle en persoonlijke service! Zeker een aanrader. Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 26-11-2017
Pluspunten Uitstekende en snelle levering, bovendien iedere keer een aardig handgeschreven kaartje Verbeterpunten
Karel Lichtaart Gepubliceerd op: 25-11-2017
Pluspunten Vandaag besteld morgen thuis Verbeterpunten
Jell Roggel Gepubliceerd op: 21-11-2017
Pluspunten Snelle correcte service, opvolging bestelling en vlotte levering Verbeterpunten Ga zo door
Jan Opwijk Gepubliceerd op: 14-11-2017
Pluspunten Snelle levering, leuke persoonlijke attentie, correct, 3de maal Verbeterpunten
Paulien Amersfoort Gepubliceerd op: 8-11-2017
Pluspunten Snelle levering compleet met een persoonlijk geschreven bericht! Verbeterpunten
Annie Utrecht Gepubliceerd op: 7-11-2017
Pluspunten Perfect. Gister besteld, vandaag in huis. Verbeterpunten
Gerda DenHaag Gepubliceerd op: 6-11-2017
Pluspunten Snelle levering ,Attent briefje bij je bestelling. Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 5-11-2017
Pluspunten Duidelijke website. Goed assortiment. Product wordt de volgende dag geleverd. Persoonlijke benadering d.m.v briefje bij de bestelling. Verbeterpunten
Hennie Gepubliceerd op: 30-10-2017
Pluspunten Klantvriendelijke webshop. De klantenservice is heel erg snel met reageren. Je krijgt een kaartje bij de bestelling, dat zie je tegenwoordig niet veel meer, deze persoonlijk benadering. Ik wil iedereen deze webshop aanraden. Verbeterpunten
A. van der Veen Gepubliceerd op: 29-10-2017
Pluspunten Super snelle levering met een persoonlijk briefje erbij. Dit kan ik erg waarderen. Verbeterpunten
Peter Den Haag Gepubliceerd op: 28-10-2017
Pluspunten Hoge kwaliteit van de producten Super snelle levering Persoonlijke service/berichten Verbeterpunten Geen
Luc Heist op den Berg Gepubliceerd op: 18-10-2017
Pluspunten 100% correcte en snelle leveringen. Ondanks dat het een webshop is krijg je door het handgeschreven kaartje bij je levering toch een bepaalde contact. Verbeterpunten
Joan EASTERMAR Gepubliceerd op: 17-10-2017
Pluspunten supersnelle levering, goed product en fijne service. Verbeterpunten n.v.t.
Willy Willy Gepubliceerd op: 4-10-2017
Pluspunten Leuk persoonlijk briefje erbij, snelle service en antwoord op al je vragen. Prima service. Dank je wel Anne. Verbeterpunten Na de uitzending van Radar, lijkt het mij een goede zaak om de echte hoeveelheid CBD die in de olie zit te testen en te vermelden. Anders weet je nooit wat/hoeveel je slikt.
Robbie Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Snelle levering, nette prijs. Verder een persoonlijk briefje bij de levering is altijd leuk:-) Verbeterpunten
Anita Rosmalen Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Snelle levering, goed advies en n persoonlijk berichtje bij de bestelling, waardoor je je geen nummer maar echt klant voelt. Verbeterpunten Tot nu toe geen
Anita Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Klantenservice reageert snel en erg vriendelijk. CBD olie werkt goed Verbeterpunten
Hoogvliet Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Verbeterpunten
Marga Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Snelle en accurate levering van de bestelling. Ook leuk dat er telkens een persoonlijk kaartje bijgevoegd is. Zeer attent dat na de derde bestelling een kortingscode wordt verstrekt voor een volgende bestelling. Verbeterpunten Geen.
Andre De Westreen Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten snelle levering en goed advies Verbeterpunten niets
Wilma Hoogeveen Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Goede service, tijdige levering, en goede gebruiksaanwijzing. Leuk dat er nog een met de handgeschreven bedankje is bijgevoegd in de verpakking. Verbeterpunten Nog niet gevonden.
Laura Stad aan\'t Haringvliet Gepubliceerd op: 1-10-2017
Pluspunten Altijd een handgeschreven briefje bij de bestelling! Verbeterpunten
S.Y. Gepubliceerd op: 1-10-2017
Pluspunten snelle levering, goed verpakt Verbeterpunten
Marc Rijsbergen Gepubliceerd op: 27-09-2017
Pluspunten Snelle levering. Persoonlijke benaderen Verbeterpunten Geen
Jetty Gas.nijv.mond Gepubliceerd op: 27-09-2017
Pluspunten Zeer snelle levering Goed product Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 24-09-2017
Pluspunten Snellle verzending en service gericht !! Verbeterpunten
Jannie Gepubliceerd op: 23-09-2017
Pluspunten snelle levering Verbeterpunten duidelijker gebruiksaanwijzing. Meer aanbiedingen.
hanneke Gepubliceerd op: 23-09-2017
Pluspunten Goede service en iedere keer een persoonlijk kaartje erbij. Bestelling met 2 dagen in huis. Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 11-09-2017
Pluspunten Voor de derde keer hier cbd olie besteld. Alles altijd in orde. Kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling :) Verbeterpunten
A. Gepubliceerd op: 8-09-2017
Pluspunten betrouwbaar, vriendelijk en snelle aflevering Verbeterpunten zo doorblijven gaan.
Leo Tol Piershil Gepubliceerd op: 5-09-2017
Pluspunten Goede service, snelle levering en persoonlijke benadering Verbeterpunten
Ineke Nobel Rotterdam Gepubliceerd op: 4-09-2017
Pluspunten Perfect geregeld,snelle levering geen enkel punt op aan te merken. Verbeterpunten
Leiderdorp Gepubliceerd op: 4-09-2017
Pluspunten Snelle levering en goede service Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 2-09-2017
Pluspunten Vlotte en probleemloze leveringen. Verbeterpunten
Erwin Oostkamp Gepubliceerd op: 1-09-2017
Pluspunten Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 1-09-2017
Pluspunten Verbeterpunten
Joan EASTERMAR Gepubliceerd op: 1-09-2017
Pluspunten goed te vinden, snelle levering, komt vriendelijk over ( bijgesloten kaartje) goed product Verbeterpunten kan ik niet bedenken, alles goed
Annelien Oostburg Gepubliceerd op: 1-09-2017
Pluspunten snelle levering en hele nette aangename verpakking. Netjes verzorgd en altijd een persoonlijk kaartje bijgevoegd, kan ik erg waarderen Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 13-01-2017
Pluspunten Heb al drie keer bij Cbdolie besteld. Niet alleen hele fijne producten die heel goed werken, maar de klantenservice is werkelijk uitstekend. Bestellingen worden snel geleverd in discrete verpakking en er zit altijd een persoonlijk kaartje bij, waardoor ik me als klant gewaardeerd voel. Ik zal zeker bij hen blijven bestellen en raad ze van harte aan! Verbeterpunten
Helena Scharmer Gepubliceerd op: 5-01-2017
Pluspunten Snelle levering. En elke keer een leuk briefje. Dit keer zelf met een korting voor de volgende bestelling. Verbeterpunten
Klant Gepubliceerd op: 2-01-2017
Pluspunten meedenkend klantvriendelijk Verbeterpunten geen

Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 18:00, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 18:00, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,6/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25 & vandaag verzonden wanneer u bestelt voor 18:00.