Mountain

CBD olie ervaringen

Dagelijks bereiken ons vele positieve berichten via email en telefoon van onze klanten die erg geholpen zijn door CBD olie. Omdat wij horen dat men het zeer prettig vindt om ervaringen te lezen van andere gebruikers, hebben we sinds enige tijd deze pagina gemaakt waar u zelf uw ervaring met CBD kunt delen met onze bezoekers.

Laat ons weten welke klachten u heeft en welke producten u hiervoor gebruikt. Vertel over uw ervaringen en help op deze wijze uw lotgenoten die wellicht ook geholpen kunnen worden.

Wel vragen we u om géén medische claims te doen in uw inzending. U mag natuurlijk beschrijven welk CBD product u heeft gebruikt en wat uw bevindingen zijn m.b.t. uw klacht. We vragen u echter om geen uitspraken te doen zoals "CBD helpt u van uw hoofdpijn af!".

Gezonde mensen en CBD olie

Weet u niet goed welk product u moet kiezen? Geef antwoord op 5 vragen en vind het juiste product voor uw situatie. Klik hier voor vraag 1



Zoek naar ervaringen met producten of klachten

reuma, artrose, ptss, fibromyalgie, depersonalisatie, hoge bloeedruk, slaapstoornis

Angelique M. - 7 juli 2017

beste,
ik wil u graag bedanken voor de handgeschreven leuke/warme berichten bij de bestellingen.
Ik heb zelf reuma, artrose, ptss, fibromyalgie, depersonalisatie en depersonalisatie, hoge bloeddruk en slaapstoornis…

Mijn oudste hond heeft begin dit jaar diagnose longkanker gekregen, het betreft een bobtail van 11,5 jaar van 45 kg, prognose was terminaal met half jaar tot jaar leven… half jaar hebben we inmiddels gered ;-).

Omdat ik moeite heb met het feit dat zijn afscheid ooit komt.. ondersteun ik mijzelf ook met cbd, ook voor mijn vele klachten. We zijn beiden begonnen met jacob hooy 2,7 % en nu dus de medihemp druppels 5%. We doen het er beiden naar omstandigheden dus goed op ;-). Steeds zo’n mooi handgeschreven kaartje bij de bestelling is een hart onder de riem en hartverwarmend.

Heel heel hartelijk dank hiervoor!


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Exceem, migraine en meer

Charlotte - 26 juni 2017

Sinds een jaar gebruik ik CBD olie.
Eerste instantie mij goed ingelezen, want heb een hekel aan alles wat met drugs te maken heeft. Kwam er snel achter dat dit bij CBD olie niet het geval is. Mijn exceem verdween na een week…ook de olie soms op de plek zelf gesmeerd, je zag het gewoon beter worden!
Wat mij ook opviel is dat mijn migraine weg bleef en ik mijn medicatie hierdoor kon afbouwen.
Ook mijn algehele weerstand is veel sterker geworden. Waar ik eerst vaak verkouden werd en alles mee pakte…had ik nu nog maar 1keer in het jaar een verkoudheid.
Ik gebruik nu CBD 4procent…stukje sterker en heb er meer baat bij dan Jacob Hooy. Slaap enorm goed op deze olie en heb aan 3 druppels voor de nacht genoeg.
Kan het iedereen aanbevelen, maar je weet het pas zeker als je het zelf hebt ondervonden 🙂


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Slapeloosheid

Janneke - 22 juni 2017

Ik neem één druppeltje een kwartiertje voordat ik ga slapen. Tot nu toe heb ik hierdoor heerlijk geslapen; ik gebruik de olie nu zes dagen. Het werkte voor mij meteen vanaf de eerste dag.

Ik heb altijd al veel last van slapeloosheid en bijbehorende vermoeidheid gehad, maar afgelopen week heb ik lang en diep kunnen slapen en voel me overdag een stuk fitter. Ik heb dus duidelijk baat bij de olie en ben er erg blij mee!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

MS

Brigitte - 19 juni 2017

In ’96 werd die rotte MS mijn te dragen zwaard. Jaren is het goed gegaan, tot z’n 3 tal jaren geleden. Waarschijnlijk getriggerd door verdriet wegens verschillende overlijdens in de familie. En misschien ook wel door wat de neurologen geprobeerd hebben. “Waarom van alles proberen als de klachten niet zo ernstig zijn?” Onder het mom “ernstige schade te beperken”. – Jawel… Ik kon nog gaan werken, maar vanaf toen ging het bergaf. Ik moest mijn fijne job opgeven. Ik heb nu, veel te jong mijn pensioen. Daarbij nog die ‘overgang’. Het was echt veel in een keer. Zoals gezegd de laatst 3 jaar verergerde de MS-situatie. Ik keerde me helemaal af van de reguliere medicatie. Die hadden me al meer lasten gegeven dan lusten. (Met het gevolg… ik wordt daar niet graag meer gezien.) Intussen zijn de spasmen toegenomen, kan ik moeilijker stappen, voel ik me vaak bedwelmd. Echt vrolijk wordt je daar ook niet van. Een tweetal-maanden geleden ben ik begonnen met Medihemp Raw 2,5%. ’s avonds 2 drupjes, overdag om de 5 uur 1 drupje. Ik merk niet veel. Dat is dus positief. Want als de CBD uitgewerkt is komen de spasmen weer aanzetten. Dus, het werkt. Als dit flesje leeg is ga ik over op de 5%. Ben benieuwd. Ik voel me sommige dagen weer helder, maar andere helemaal niet en zou ik slapen waar ik sta. Ook overdag, dan. Ik hoop dat die 5% dat niet erger maakt zodat ik dan de ganse dag slaap… (mijn man is daar wel een beetje jaloers op, want ’s nachts slaap ik dan ook nog eens goed)


Gebruikt product: CBD Bio Olie 2,5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Streptococcus B

Esther - 13 juni 2017

Ik heb niet meer last van Streptococcus B en minder last van gewricht pijn. Geweldig!!! Mijn kwaliteit van leven is aanziendelijk verbeter.


Gebruikt product: Andere CBD producten

Fasciculaties, psoriasis

Jan - 10 juni 2017

Door overmatige stress krijg ik soms hevig last van fasciculaties of kleine, maar irritante spiersamentrekkingen de hele dag door (waardoor ik soms ook moeilijk in slaap geraak). Ik had er al verschillende weken last van en zelfs een week rust leek niet zoveel te helpen. Een drietal dagen nadat ik ben begonnen (zat aan 2 x 3 druppels), begonnen mijn dagelijkse klachten te minderen met 90% tot soms bijna helemaal. Een hele verademing! Nu kan ik me ook beter focussen op wat die overmatige stress veroorzaakt. Een totaal van 8 à 10 druppels per dag lijkt voor mij goed te werken.

De zalf van Jacob Hooy heb ik daarnaast ook gebruikt om mijn psoriasis te behandelen, maar met twee maal per dag smeren is er nog niet heel veel verandering zichbaar (na 4 weken). De roodheid is wel al iets afgenomen heb ik de indruk.


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Hoge bloeddruk

Truus - 10 juni 2017

Ik gebruik het tegen hoge bloeddruk en tot mijn verbazing had het een goed resultaat.
Ik gebruik van de arts ook medicijnen tegen hogebloeddruk Dus ik denk dat Ik daar ee ga afbouwen.Niet zonder eerst de arts in de arm te nemen.
Ik kan me beter concentreren misschien dat dit daar ook aan te danken heb.
Heb het over cbd olie 2,5%


Gebruikt product: CBD Olie 2,5% van Medihemp (10ml) – Naturel Smaak

Gewrichtspijnen door spierziekte

Marjolein - 9 juni 2017

Ik heb inderdaad baat bij de druppels. Ik heb een spierziekte en daardoor vaak gewrichtspijn. Ik nam daar 2x per dag 400 mg ibuprofen voor. Daar had ik geen last van maar op lange termijn kan dat natuurlijk wel komen. Ik gebruik nu 2x 4 druppels per dag en alleen ’s morgens nog 200 mg ibuprofen. Zonder doet nog teveel pijn maar wie weet lukt dat over een tijdje wel. Ik heb nu in ieder geval minder pijn dan voorheen.

Ook koude handen heb ik nu veel minder en ik heb het idee dat ik minder klachten van mijn prikkelbare darm heb maar omdat dat vaak bij vlagen komt kan ik dat niet met zekerheid zeggen.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Hoofdpijn

Jacob - 5 juni 2017

Sinds een aantal weken maak ik gebruik van CBD olie. Ik had veel last van hoofdpijn, dit gaf voor mij veel problemen in het dagelijks leven. Na een week gebruik en gespeel met de dosering heb ik het aantal druppels gevonden dat mij enorm helpt. Het maakt de hoofdpijn een stuk draaglijker. Ik gebruik nu ook veel minder paracetamol en heb meer energie. Ik voel me een stuk beter en bestel de volgende keer weer op CBDolie.nl!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Plasklachten

Peter - 31 mei 2017

Ik had eigenlijk gehoopt dat de olie mijn humeur zou verbeteren maar dat is (nog) niet het geval.
Al een tijdje ondervond ik milde plasklachten: moeilijker kunnen ophouden, een minder krachtige straal, kort achter elkaar weer moeten en heel af en toe een branderig gevoel waarbij ik meteen moest en er maar een paar druppels komen. Een dokter heb ik nog niet bezocht omdat ik het niet erg genoeg vond. De onderliggende oorzaak is mij dus niet bekend. Je past je gedrag aan en staat er nauwelijks bij stil. Buitenshuis zoek je bij de geringste aandrang een toilet op en hoop je dat je dat je weer een uurtje of twee vooruit kunt. Ik neem 3 maal twee druppels en vanaf dag één waren de klachten verdwenen. Toch mooi meegenomen! Wanneer mijn gemoedstoestand er ook nog op vooruit zou gaan, zou ik helemaal tevreden zijn


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Chronische pijn en zware pijn scheuten

Martijn - 27 mei 2017

Na een week dit gebruikt te hebben naar aanleiding van een verwaarloosde grote teen breuk.Merk ik dat het werkt. Voorheen had ik enorme pijn scheuten en altijd pijn. De scheuten zijn weg en de pijn is minder. Super blij mee en raad het iedereen aan. Bedankt CPDolie.nl, voor de snelle afhandeling, het goede advies en persoonlijk briefje bij aflevering. Mvg Martijn uit Bodegraven.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Frozen shoulder

Hetty - 25 mei 2017

Ik gebruik de cbd olie, Medi hemp raw, nu ongeveer 2maanden, voor mijn Frozen shouder, ik heb dit sinds anderhalf jaar, erg veel pijn gehad,veel pijnstillers gehad, en 2 injecties, mijn arm was nauwelijks beweegbaar, nu veel minder pijn, en kan mijn arm nu redelijk bewegen, alleen sinds 3 wk heb ik zwaar vermoeiende en pijnlijke benen, zou het van de cbd olie kunnen komen? Vr. Gr Hetty

Reactie van CBDolie.nl: dat kan zeer zéker door de CBD olie kunnen komen, u bent niet de eerste met een frozen shoulder die daardoor geholpen is. Probeer de dosering eens iets te verlagen en bekijk of de vermoeide en pijnlijke benen daarmee weer wegtrekken. Voor CBD geldt soms ‘less is more’. Probeer het eens en houd ons op de hoogte!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

migraine bij dochter

Cilia - 24 mei 2017

Mensen die Ibuprofen nemen: blijf DAAR VOORAL VAN AF. mijn dochter heeft dit zo lang geslikt voor migraine, en andere pijnen, maar ze hield er p.d.s aan over omdat de zenuwen in maag darmen en hersens daar een behoorlijke “klap”van hadden opgelopen. Wat een geluk dat een vriendin van mijn schoondochter is aangeraden om cbd olie te gaan gebruiken, zowel mijn dochter die er op meerder manieren veel aan kan hebben( leve de homeopathie en natuur geneeswijzen als dat kan) als ik met mijn artritis/ reumatische klachten, gaan dit zeker uit proberen. En…….. alleen is het nu nog niet in de ziektekosten opgenomen als homeopathisch geneesmiddel, maar heb wel aan mijn verzekeraar gezegd of zij haar superieuren / beleidsmakers et-cetera erop wilde attenderen voor volgend jaar. Het is immers geen illegaal middel en niet verslavend, maar wel enorm kostenbesparend op de rest van de reguliere medicatie van de ziektekosten. Wil dit bedrijf het a.u.b. doorgeven aan de mister of staatssecretaris hoe goed dit werkt aan alle kanten? Alvast allemaal bedankt

Reactie van CBDolie.nl: hartelijk dank voor de positieve woorden. Ook wij hopen, net zoals veel van onze klanten, dat er een moment komt dat CBD in het zorgpakket zal komen waardoor het voor een groter publiek beschikbaar zal worden. CBD is nou eenmaal prijzig en niet voor iedereen weggelegd. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen hier zo goed mogelijk over blijven informeren.


Gebruikt product: Andere CBD olie

Depressie

Esther - 19 mei 2017

Ben na 10 jaar antidepressiva gestopt nadat ik eindelijk de 5mg had bereikt. Nu 4 dagen gestopt en gebruik 1 druppel in de ochtend en 1 druppel in de middag. M’n hoofd voelt gek aan hoop dat het snel over gaat. Weet niet of het door de olie komt of door het stoppen van de pillen. Heeft iemand het ook zo gedaan stoppen met pillen en over op cbd. Vind het best heel eng

Reactie van CBDolie.nl: het is zeer lastig te zeggen waar dit door kan komen. Het is nooit aan te raden om zomaar te stoppen met (zware) antiedpressiva. Dit kan voor allerlei (serieuze) ontwenningsverschijnselen zorgen en moet daarom dat ook altijd in goed overleg gedaan worden met de arts. Leest u a.u.b deze pagina eens goed: http://hulpgids.nl/informatie/medicijnen/antidepressiva/stoppen-met-antidepressiva.html


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

epilepsie

Jeff Corea - 12 mei 2017

Ik gebruik 3 maanden CBD olie van medihemp voor mijn epilepsie, ik heb mijn anti epileptica met een 3de verminderd .Mijn epilepsie is wel onder controle met medicijnen maar de bijwerkingen zijn heel vervelend ik heb nog steeds geen aanval gehad door die vermindering van de anti epileptica is mijn vergeetachtigheid sterk verbeterd ik bedoel ik ben minder vergeetachtig ook ben ik scherper


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Hartkloppingen, onrust, menstruatiepijn

J.I. - 9 mei 2017

Ik geef niet snel een recensie en zeker niet over de medicijnen. Maar dit moet iedereen weten! Onderzoeken en medicijnen heeft mij ( verzekering ) duizenden euro’s gekost. Ik kreeg mijn hartkloppingen niet weg. Van de medicijnen die ik kreeg werd nog erger. En dan krijg je horen: “…dit is niet erg, je hebt geen hart problemen moet je maar leren mee leven. Veel mensen hebben dit…” Nou, ik hoef helemaal niet mee leren te leven! CBD olie heeft mij daar helemaal bang geholpen!!! Hoe bizar!? Verzekering ken zouden veel goedkoper uit zijn als zij in plaats van onzin onderzoeken en probeerseltjes gewoon CBD gaan vergoeden! En wat nog belangrijker – mensen worden geholpen! Echt geholpen!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Zeurende klachten ivm de overgang

Cat - 2 mei 2017

Ik heb de olie net aangeschaft en hoop dat het een aantal zeurende klachten ivm de overgang wat kan temperen. Ik ben na het lezen van verschillende ervaringen geen Natural People Olie tegengekomen. Is dit merk goed? Ik heb de 4% aangeschaft omdat 2,75% mij wellicht wat licht toescheen. Is 4% genoeg of teveel werkzaam?
Uiteraard heb ik nu na één dag nog geen effect te melden, dus ik kan nog niet uit ervaringen putten.

Ervaring van CBDOlie.nl: We verkopen geen CBD olie van dit merk en kennen het niet. 4% is niet te sterk voor uw klachten. Wij zien de beste resultaten bij klanten die kiezen voor Medihemp 5% of 10%.


Gebruikt product: Andere CBD olie

Aangezichtspijn

Magda Goedhard - 1 mei 2017

In het begin hielp het prima. Ik heb 4×3 druppels per dag gebruikt . Maar nu komt de pijn weer een beetje terug soms overdag . s’nachts gaat het redelijk goed .


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

Burn-Out

Ted Peters - 19 april 2017

Merk dat ik stukken rustiger ben sinds dat ik CBD ben gaan gebruiken.
Voel mij lichamelijk en geestelijk rustiger en merk dat ik daardoor ook stappen zet in mijn herstel.

Heb een paar maanden een ander merk (Jacob hooij) gebruikt, omdat deze ergens in de aanbieding was, en merk wel dat deze een heel stuk minder reageerde dan de medihemp olie, ondanks dat ik hier meer van nam om op gelijke hoogte van CBD dosis te komen.

Ik denk dan ook dat je bij het begin zal moeten experimenteren welke merk olie en sterkte het beste bij jouw persoonlijk werkt.

Voor mij is de medihemp 5% de beste olie tot nu toe en blijf deze voorlopig gebruiken tot ik merk dat deze minder z’n werk gaat doen.

Al met al, zeer blij dat ik CBD olie heb ontdekt !!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

Migraine

Monique. - 17 april 2017

Sinds vier maanden gebruik ik CBD olie raw 5%. Mijn migraine is niet over maar de aanvallen zijn verminderd en veel minder heftig. Ik ben enorm blij en opgelucht. In plaats van 14 aanvallen per maand, heb ik nu ongeveer 5 aanvallen. Zonder zweverig te willen klinken maar mijn leven is zo veel aangenamer geworden. Ik zou zeggen; probeer het gewoon.


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

Extra stysole / diabetes

Onno - 15 april 2017

Deze CBD olie werkt uitstekend bij mij voor het bestrijden van extrasystolen (extra hartslagen). Na 3 dagen geen extrasystolen meer en ze blijven weg, nu 3 weken! Geweldig. Ik gebruik nu 45 eenheden insuline ipv 56 in het verleden. Bloedsuiker stabiel tussen 6 en 7,5.


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

buikkrampen van menstruatie

Anoniem - 12 april 2017

Na 6 weken gebruik sloeg de CBD olie aan, heel blij mee! Dagelijks 1 a 2 druppels en 2 weken voor de menstruatie 3 druppels per dag. Op de twee zware dagen van de menstruatie heb ik 20 druppels gebruikt en de buikkrampen waren toen dragelijk en ik was niet uitgeschakeld (wat anders wel is). Ibuprofen slikken was het enige dat hielp. Ik ben blij dat ik nu iets natuurlijks heb kunnen vinden wat me van de vreselijke krampen af heeft geholpen! Het is helaas wel prijzig, hopelijk wordt deze pijnstiller snel vergoed door de zorgverzekering, iedereen heeft er gewoon recht op!


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Ernstige Menstruatiekrampen

Anoniem - 12 april 2017

Uitgeschakeld Op tweede en derde dag van menstruatie, wegens ernstige buikkrampen. Ibobrufen werkte uitstekend maar zocht naar een natuurlijker middel. Via via hoorde in van cbd olie. Dagelijks 1 a 2 druppels en op de heftige dagen 20 druppels en het werkt, ik functioneer weer. Wel erg duur, hopelijk wordt het asap door zorgverzekering vergoed! Fijn dat het helpt!


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

artrose

S. Greaves - 9 april 2017

doordat ik zoveel baat heb bij de druppels, minder pijn van artrose en in bed ineens beseffen dat ik niet allerlei houdingen aan moet nemen om mijn pijnlijke schouders te ontlasten. gewoon heerlijk zonder pijn kunnen slapen, koester ik juist die vieze smaak. Zo mooi te lezen dat ik niet de enige ben die pijnlozer door het leven gaat met behulp van een paar smerige {wonder} druppels.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Reumatoïde artritis, pijn: rug, heup en bekken

Chiquita - 7 april 2017

Ik heb een slaapstoornis, pijn rond mijn onderrug, heup en bekken overgehouden aan een verkeersongeval in 2010.
Na 3 jaar, (met veel pijn) kreeg ik de prognose reumatoïde artritis.
Mogelijk getriggered door het ongeval.

De reumatoïde artritis heb ik onder controle.
De pijn aan mijn onderrug, heup en bekken niet.
Als het meezit, ga ik om de week naar de manueel therapeut zoniet 1x per week.

Ik zag de cbd olie bij de drogist staan en heb het uiteindelijk na 2 jaar aarzelen toch aangeschaft.

Ik ben begonnen met 3 druppels.
Eerlijk gezegd, wist ik niet wat mij overkwam.
De scherpe pijn waar ik 7 jaar pijnstillers en ontstekingsremmers voor heb geslikt, was: laat ik zeggen voor 90% verdwenen.
Ik ben gelijk met de medicatie tegen de pijn gestopt.
Sinds de eerste dag van inname heb ik als een roos geslapen.
Ik kan de werkdag weer doorkomen zonder de afschuwelijke pijn.

Een ieder die rugpijn heeft, zal ik aanraden het aan te schaffen.
Het doet een beetje pijn in the pocket, daar tegenover staat dat het wel de fysieke pijn wegneemt.

Ongeacht de prijs, zou ik er niet meer zonder kunnen.

De cbd olie heeft mijn fysiek leven weer aangenaam gemaakt!

Reactie van CBDOlie.nl: Bedankt dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons en anderen heeft gedeeld. Het doet ons goed te lezen dat onze CBD producten het leven van u zo veel beter gemaakt heeft!


Gebruikt product: Andere CBD producten

Slapeloosheid. Vrieg wakker om 5 uur. Klaarwakker maar on de avond slaspaanvallen. vonds

Anoniem - 3 april 2017

Opgebouwd van 2 tot 6 druppels. Een keer per dag om half 11 savonds. Slaap meteen in om 12 uur tot half 8-8 uur. Slaap prima door!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

Psychische klachten

Engelbert - 1 april 2017

Ik ervaar enigszins rust wat zeer prettig is. Nou vraag ik mij af of je dit mee mag nemen op reis in je koffer of handbagage zonder dat de douane je verdenkt van het bezitten van cannabis? Over reizen binnen de EU heb ik het dan.

Reactie van CBDOlie.nl: Goed om te horen dat de CBD olie van Jacob Hooy u wat meer rust geeft. Normaal gesproken is het binnen de EU geen probleem om CBD olie mee te nemen. We hebben nog geen verhalen gehoord van mensen die in de problemen zijn gekomen. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met de Douane van het land van bestemming om te vragen wat de regels zijn m.b.t. CBD olie.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

artrose

peter merlijn schols - 30 maart 2017

Ik gebruik het voor een van mijn doggy`s ze heeft redelijk veel pijn van artrose in haar achter benen zins ze CBD gebruikt kan ze weer redelijk lopen ze gebruikt het nu ongeveer 2 maanden 4a6 druppels per dag en het gaat steeds beter. Het zal niet overgaan maar ze heeft in ieder geval een heel stuk minder pijn ze wil nu zelf weer met de bal spelen.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

Fibromyalgie, artrose en ernstige slaapproblemen

Bianca vd Wiel - 28 maart 2017

Al meer dan 20 jaar fibromyalgie en zeker 15 jaar bijna geen normale nachtrust meer. Hooguit 2 of 3 uur slaap, maar nooit uitgerust.
Meer dan 15 jaar ook zware pijnstillers, waarvan de laatste drie jaar 30 mg oxycodon p.dg voor de pijn.
Vier weken gelden – 7 maart – ben ik begonnen met 10 % CBD olie. Eerst 2 druppels 2 x per dag, maar binnen een week opgevoerd naar 5 druppels 2 x per dag.
De eerste week had ik alleen maar hoofdpijn en speelde mijn eczeem enorm op, maar daarna begon ik beter te slapen.
Nu, vier weken verder, slaap ik elke nacht goed. Ik moet er soms uit voor het toilet, maar val daarna ook gewoon weer in slaap. Zeker 9 uur op een nacht slaap heb ik al 20 jaar niet meer beleefd!!!! Ook de pijn is zo goed als weg. Alleen mijn heupen en knieen voel ik nog, maar daar heb ik ook artrose in en zullen nooit pijnvrij zijn denk ik.
Ik heb de afgelopen twee weken al meer gedaan dan het hele voorgaande jaar bij elkaar geteld! Ik kan weer uren in de tuin werken, schilderen en het huishouden doen zonder helemaal bek-af te zijn en van ellende in bed te kruipen. Ik kan weer na gaan denken over een baan zoeken misschien (werk ook al 12 jaar niet meer) en opnieuw het motorrijden oppakken…. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven weer terug heb gekregen.
Vanaf vandaag ben ik begonnen met het afbouwen van mijn morphine tabletten. Hopelijk lukt dat, maar al zou ik nog een kleine dosis nodig houden om op dit niveau te blijven, dan is dat al 500% winst!!!
Ik ben zo blij dat ik het geprobeerd heb! Ik was erg sceptisch, omdat ik al zo veel geprobeerd heb en niks hielp…. maar nu heb ik mijn wondertje gevonden. Nu maar hopen dat het effect blijvend is. Dat is het enige waar ik nu nog een beetje bang voor ben; dat het na verloop van tijd uitgewerkt raakt.
Ik hoop van harte dat het ooit nog eens betaalbaarder wordt of vergoed gaat worden door de verzekeraars, want zo velen zouden hier zo veel baat bij hebben die het nu niet kunnen betalen.


Gebruikt product: CBD Olie 10% (30ml) van Medihemp – Naturel smaak

Fibromyalgie

Kim - 25 maart 2017

Ik gebruik deze olie nu 5 maanden voor mijn fibromyalgie. De olie heeft een zeer lekkere smaak en ik heb er goede baat bij. Ook merk dat ik veel beter slaap en een diepere nachtrust heb. Ik ben nu meer uitgerust en voel me veel beter.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Darmkanker met uitzaaiingen

Nan - 20 maart 2017

Mijn zus heeft darmkanker en krijgt hiervoor chemotherapie en paracetamol /morfinepleisters tegen de pijn. Is recent begonnen met cbd olie (3xdgs) wil later ook thc olie gaan gebruiken. Nu lees ik dat alleen cbd niet goed is omdat medicatie ophoopt in het bloed. Klopt dit ? Hoe zit dat met combi cbd/thc ?

Reactie van CBDOlie.nl: Het spijt ons verschrikkelijk maar wij kunnen hierop geen antwoord geven omdat wij geen medisch advies mogen geven. Wij raden met klem aan om dit te bespreken met de behandelend arts. Wij wensen uw zus en u ontzettend veel sterkte en beterschap!


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (30ml)

pijnstilling

Frits Kosters - 15 maart 2017

Ik wilde graag weten of iemand van jullie ook zo’n problemen heeft met de sluiting van het flesje van Medihemp. Als de schroefdraad en het rubber aan de binnenzijde na twee keer gebruik een beetje vettig is krijg ik de dop er niet meer vast opgeschroefd deze draait dan automatisch weer los, dus het flesje loopt leeg bij schuin staan of omvallen.
heeft iemand hier een oplossing voor gevonden.

Reactie van CBDOlie.nl: Dit probleem is bekend bij Medihemp. De nieuwste CBD oliën die op zéér korte termijn geleverd gaan worden hebben voortaan een nieuwe sluiting waardoor dit probleem verholpen zou moeten zijn. Echter blijft het altijd belangrijk, bij welk merk olie dan ook, om het pipetje niet tegen de rand af te wrijven waardoor er olie op de draad terecht kan komen. Mocht het wel gebeuren, maak het dan schoon met een keukendoekje.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml)

Meerdere mensen met verschillende klachten

Maaike - 12 maart 2017

Ik ken meerdere mensen die dit gebruiken met verschillende effecten. We zijn begonnen te testen bij de oma van mijn vriendin. Deze heeft al zo’n 40 jaar parkinson. Er is eigenlijk nog geen enkele medicijn geweest dat heeft geholpen en na jaren aan hoge kosten voor de verzekering etc. is het eigenlijk zo’n beetje opgelost. Ze is nu rustiger en zit soms zelfs stil. Ze kan zelfs af en toe zelfstandig lopen en volgens mijn vriendin heeft ze dat nog nooit gezien! Dit effect was wel te merken pas na ongeveer 2 maanden gebruik van 6 druppels 2x op een dag, waarschijnlijk gezien de ernst van haar ziekte. Echt wonderbaarlijk. Hierop is mijn vriendin het gaan gebruiken voor haar rug waarvoor ze al een jaar of 7 ongeveer elke week naar de dokter voor moet. Na een week met 5 druppels en 1x per dag heeft ze er geen last meer van. Hierop ben ik het gaan voorstellen aan mijn opa die beginnende Alzheimer heeft en last heeft van jicht in z’n handen waarbij hij die ook niet to bijna niet goed kon gebruiken. Hij sliep de laatste tijd (laatste halfjaar) pas rond 2/3 uur snachts en werd vroeg wakker. Een hele hoop onrust in z’n hoofd natuurlijk voor hem en ons als familie. Na een dag of 2 sliep hij al rond een uur of half 11 en werd gewoon zoals normaal rond 7u in de morgen pas weer wakker. En dit is blijven aanhouden (nu al voor 2 maanden). Hij gebruikt nu 5 druppels 2x op een dag en het werkt perfect. Zelfs de jicht in z’n handen zijn volledig weg op z’n duim na. Hij liep pas op een verjaardagsfeestje trots met 3 glazen bier in z’n handen wat hij dus blijkbaar al lang niet meer kon. Zelf heb ik ongeveer 3/4x per week een soort last van een kater gevoel als ik wakker wordt wat later uitdraait in een migraine. Paracetamol ofzo werkte wel maar daar ben ik niet zo van. Ik pak nu dezelfde dosis als mijn vriendin en het werkt perfect!

De oma van m’n vriendin is haar medicijnen aan het afbouwen net zoals mijn opa. Wonderbaarlijk spulletje dit en een zeer grote aanrader. Nu mag het nog worden vergoed door de zorgverzekeraar. Heb nog wel een vraag. Heb gehoord dat als je dokter het goed keurt hij dit als recept kan uitgeven en het dan alsnog wordt verzekerd. Klopt dit?

Reactie van CBDOlie.nl: Wat ontzettend goed om te horen dat CBD zo ontzettend goed werkt voor uw vriendin, de oma van uw vriendin, uw opa en natuurlijk u zelf. Het blijft fanastisch om deze succesverhalen te horen, elke keer weer! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als dit op den duur vergoed zou worden door de zorgverzekeraar inderdaad, want CBD is en blijft een kostbaar goedje. Ik moet u eerlijk bekennen dat wij nog geen verhalen hebben gehoord dat de zorgverzekering de CBD vergoedt, ook niet op recept van de dokter. Dat wil niet zeggen dat het niet waar is, maar wij hebben daar nog geen kennis van. Mochten er mensen zijn die hier ervaring mee hebben, laat ons dat dan a.u.b weten.


Gebruikt product: Meerdere producten

Rugklachten, slapeloosheid en uitgeput

Kim - 11 maart 2017

Eigenlijk door een filmpje van Facebook aan het uitzoeken geweest wat het is en wat het met je deed. Uiteindelijk besloten om die van 10% te pakken omdat ik al vanaf mijn 12e enorme rugklachten heb door scoliose en een gescheurde lendenwervel. Tegenwoordig ben ik 24 en heb ik het traject gevolgd voor pijnbestrijding. Dit heeft bij mij goed geholpen alleen is de druk op mijn rug hierbij niet weggegaan, enkel de heftige steken en het in slaap huilen. Nu sinds paar weken slaap ik erg slecht door deze druk die toenam. De eerste dag (21 februari) heb ik het voor het slapen ingenomen, 3 druppeltjes onder de tong en na 30 seconden met water doorslikken, wat is dat toch een vieze smaak. Maar ik heb van 12 uur tot 1 uur geslapen! (Wel de klok rond hoor). Tevens heb ik hele realistische dromen gehad wat ik als positief heb ervaren, zoveel droomde ik nooit en als het een droom was waren het korte stukjes iedere keer. Bij deze droom was het aan een stuk door en kon het ook nog herhalen voor mijzelf bij het wakker worden.

Voor de druk op mijn rug neem ik aan dat concluderen te snel is maar ik voel me al wel een stuk rustiger en ontspannen. Kan niet wachten tot de resultaten over een of twee weken. Wat een super product!


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Dementie

W - 9 maart 2017

Onze dementerende moeder die in een woonzorgcentrum woont heeft veel last van angsten en sterke lichamelijke en psychische onrust met alle gevolgen van dien.
Talloze medicatie, waaronder anti ook psychotica, bleken niet het gewenste of echt totaal geen effect te hebben.
De CBD olie was een soort van laatste redmiddel voor haar.
We zijn nu 3 weken bezig met een dosering van 5 druppels, 2 x daags.
En we durven het bijna niet te geloven. Onze moeder lijkt een stuk rustiger. Het is ongelooflijk…Nu nog hopen dat het een blijvend effect heeft……
En zo niet….dan heeft ze in elk geval een aantal betere weken gehad. En hoe geweldig is dat..!!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Geen

Ken - 7 maart 2017

Ik vraag me af of er mensen zijn die verschil merken in de kwaliteit tussen de verschillende merken. Over het algemeen is de CBD olie behoorlijk prijzig. Maar bij de Kruidvat heb je al olie voor 10 euro. Als deze net zo goed zou werken, waarom zou je dan een duurdere kopen?

Reactie van CBDOlie.nl: Het klopt dat u op veel plekken tegenwoordig CBD olie kunt kopen. Het feit is alleen dat het in veel gevallen om een olie met een geringe concentratie CBD (2,75% tot max 4%) gaat. Deze bieden wij op onze site ook aan tegen dezelfde prijzen als in de winkel. Echter zit er een wezenlijk verschil tussen deze oliën en de krachtigere versies van 5%, 10% of zelfs 15%. Een 10% olie van Medihemp bijvoorbeeld, is ruim 3 keer zo krachtig als die van de Kruidvat. Daarnaast verkopen wij alleen maar A-merken zoals Medihemp, Jacob Hooy & Endoca waarvan de kwaliteit bewezen is.


Gebruikt product: Goede kwaliteit CBD Olie kopen

Zenuwpijn na borst en okselklieroperatie

Saskia hendriks - 5 maart 2017

Na de operatie van mijn borst en okselklieren had ik veel last van doof, prikkelend, branderig en trekkend gevoel van de huid van schouder en achterkant van de arm. Het zeurende gevoel bij het dragen van kleding ( toch wel handig om in de winter kleding te kunnen dragen)
verdween al na de eerste keer dat ik druppels slikte. Nu gebruik ik 3 of 4 X per dag 3 of 4 druppels. Erg prettig dat de emoties een beetje minder heftig zijn. Bij lang medisch traject wegens borstkanker is dat ook fijn.
Ik ben er zo blij mee!


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

Migraine en slaapproblemen

Teddy - 3 maart 2017

Eerst nam ik 3x 3 drupels en hielp het best wel tegen migraine, maar nu 6 weken later en veel minderdruppels (2×2) word ik erg moe, slaap stukken beter maar droom heel erg.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

STRESS / Onrustig lichaam

Hans - 1 maart 2017

Vanwege een grote reorganisatie op, het werk en het zijn van hartpatiënt, veel stress opgelopen, hetgeen resulteerde in veel onrust in het lijf. Was absoluut niet goed voor het hart. Van horen zeggen eens contact gezocht met de apotheek en naar de werking van dit product gevraagd en of het te combineren valt met het huidige medicijngebruik. Dit bleek het geval. Ik gebruik het nu ongeveer 3 maanden en de onrust is nagenoeg weg en een deel van de medicatie is zelfs afgebouwd. Ik gebruik niet veel vloeistof maar ben zeer tevreden over de resultaten.


Gebruikt product: CBD Olie 2,5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Onrust

Audrey - 7 februari 2017

Vandaag mijn eerste 2 druppeltjes genomen, mijn vraag is hoe is de dosering voor onrust in je lichaam, met hoeveel druppeltjes moet ik beginnen en hoeveel keer per dag. Graag hoor de ervaringen van andere mensen. Grtjes audrey

Reactie van CBDOlie.nl: Qua dosering kan ik u aanraden om laag te beginnen. Ondanks dat op de verpakking staat dat u 3 maal daags 10 druppels kunt nemen, zien wij erg goede resultaten van mensen die starten met 1-2 druppels 2-3 maal daags en na 1-2 weken dit ophogen tot het gewenste effect bereikt is. Het lichaam moet aan CBD wennen en het werkt niet direct. Geef het daarom wat tijd.


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

ADHD, vermoeidheidsklachten

Laura - 3 februari 2017

Ik heb veel positieve ervaringen gelezen over CBD olie, ook van mensen met ADHD. Dus ik dacht, dat probeer ik ook maar eens. Helaas lijkt het voor mij juist averechts te werken. Ik slaap slechter, heb minder energie, krijg last van mijn darmen en heb meer concentratieproblemen. Voor mij dus geen CBD meer.

Reactie van CBDOlie.nl: Erg vervelend om te lezen dat CBD niet het gewenste effect heeft! Indien u het toch nog graag een kans wilt geven hebben we dit advies: Het zou kunnen dat het nog aan de dosering ligt.  Op de verpakking van het Medihemp product dat u besteld heeft, staat maximaal 3x 10 druppels per dag. Naar onze mening en ervaring is dit erg veel, zeker in het begin. U kunt dit het beste rustig opbouwen door 2/3 maal daags 1-2 druppels te nemen en dan na 1-2 weken de dosering te verhogen tot u goede resultaten boekt. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Depressie, algemene interesse

Dave - 1 februari 2017

Hai,
ik heb het idee dat ik er na een paar uur, wat bleeh en moe van wordt. Heeft iemand die ervaring nog meer?

Groeten Dave

Reactie van CBDOlie.nl: CBD werkt in veel gevallen ontgiftend en dit kan op diverse manieren tot uiting komen. Een slap of moe gevoel in de eerste dagen is iets wat we wel vaker horen. In de meeste gevallen trekt dit na enkele dagen vanzelf weg. Ook raden wij aan om veel water te drinken rondom de inname van de CBD.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

Preventief gebruik CBD

arjan - 28 januari 2017

ik was benieuwd naar de uitwerkingen van de CBD olie, had eigenlijk geen klachten.
6 druppeltjes genomen de eerste dag en wat mij verbaasde dat ik eigenlijk een lekkere nachtrust heb gehad en de volgende twee nachten ook naar tevredenheid heb geslapen alleen dat ik ongelofelijk veel gedroomd heb.
ik heb ook het idee dat ik wat rustiger(relaxer) ben.
ik ga de olie nu toedienen aan mijn witte herder die altijd wel behoorlijk veel jeuk heeft(allergisch voor rundvlees) en het zal mij benieuwen.
wordt vervolgd.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Wratjes voetzool

Judith - 17 januari 2017

Elke avond voor het slapen gaan een druppeltje CBD olie uitgesmeerd over de verzamelig wratjes op de voetzool van mijn dochtertje. Pleister en sokje eroverheen. Dit een aantal weken volgehouden en het is HELEMAAL weg!


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Migraine

Lisa - 13 januari 2017

Ik werd wakker met de migraine, nam op de lege maag 5 druppels, voelde meteen de misselijkheid wegtrekken, na twee nog een keer 5 druppels. Voelde de pijn minder worden. Rond 15 uur nog 5 druppels genomen en om 18 uur. De migraine was helemaal weg. Ik had die avond een afspraak bij een vriendin, ga normaal om half elf weg vanwege de slaap. Maar zat nu rond deze tijd nog klaarwakker aan tafel gezellig te doen,ik ging rond twaalf uur naar huis in de veronderstelling dat ik de volgende dag brak zou zijn. Ik ben erg gevoelig voor later naar bed gaan. Maar ik werd de volgende ochtend normaal wakker, niet superfit, maar zonder hoofdpijn of migraine. Ik nam weer 5 druppels. Voelde me wel erg rustig in mijn hoofd. Maar was heel erg blij dat ik niet weer een dag uitgeschakeld in bed lag.


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Zware depressie, ernstige angststoornis

Sanne - 12 januari 2017

Ik moet jullie dit laten weten. Ik heb jullie verteld dat ik al bijna 10 jaar een chronische depressie en een gegeneraliseerde angststoornis heb. Een paar opnames achter de rug, veel medicatie, nu nog. Ik heb op 9 januari contact met je gehad over de hoofdpijn, dus toen gebruikte ik de druppels 2 dagen, vanaf 7 januari dus. Ik heb de cbd-olie raw 10% 2 x daags 5 druppels, maar ik neem ook 5 druppels voor het slapen gaan. Ik zat in een hele zware, diepe depressie. Alleen maar huilen, geen hoop, geen enkel lichtpuntje, niet in staat om iets te doen, gedachten om het op te geven, een donker zwart gat, voelde geen liefde meer en kon het niet geven. Sinds afgelopen dinsdagmiddag begon ik wat dingen in het huishouden te doen, merkte dat ik wat meer energie had en ‘lichter’ in mijn hoofd was. Het hele diepe, donkere en zwarte was voor 70% weg! Het zware, moedeloze piekeren was zoveel minder! De dag ervoor heb ik nog enorm gehuild bij een ex-collega die langskwam, verteld dat ik het echt niet meer wist, geen uitweg meer zag. De psychologe van de GZZ wilde me laten opnemen, maar dat kan en wil ik niet meer. Ik begrijp er nog steeds niets van. Het inslapen gaat beter, duurt normaal 2 tot 3 uur, nu 1 uur. Geen enkele bijwerking, goed drinken na inname om hoofdpijn te voorkomen. Ik druppel de olie op een lepel fruityoghurt, zo smerig is het. Ben nog wel erg angstig, maar wie weet wat de cbd-olie nog meer gaat doen. Ik ben er nog niet, maar het beginnetje is gelegd. Dat je de kracht weer voelt om door te gaan, dat het de moeite waard is om door te gaan. Ongelooflijk, dit zouden de psychiaters eerst eens moeten proberen in plaats van al die antidepressiva meteen. Jammer dat het zo ontzettend duur is, maar ik heb het er voor over. De zorgverzekeraars zouden dit allemaal moeten vergoeden. Bedankt!


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Chronische depressie en gegeneraliseerde angststoornis

Wendy - 8 januari 2017

Ruim 10 jaar bovenstaande klachten, bijna niet mee te leven. Diverse en sommige ook langdurige opnames gehad. Heel veel verschillende antidepressiva gekregen, niets hielp, nu MAO-remmer Nardil sinds 2,5 jaar. Ging goed, maar bijwerkingen zoals slapeloosheid, dieet volgen, forse gewichtstoename. eetlustvermeerdering. geen libido meer. Tot er weer een ‘gebeurtenis’ kwam die ik emotioneel niet op kon vangen en ondanks de Nardil weer in een diepe depressie terug viel. Via via werd ik geattendeerd op de CBD-olie, nog nooit van gehoord. In eerste instantie niets mee gedaan. Twee weken geleden zat ik zo diep, dat ik geen enkel lichtpuntje meer zag. Ik heb toen de CBD-olie 10% besteld en advies gevraagd voor de inname op de site. Twee x 5 druppels. De eerste twee dagen erge hoofdpijn. Mailtje gestuurd, veel water drinken na inname. De tweede dag nam ik ook voor het slapen 5 druppels in. Normaal duurt het (ondanks slaapmedicatie) 2 tot 3 uur voordat ik in slaap val. Nu was ik binnen een uur vertrokken. Op de zesde dag was de ochtend nog loodzwaar. In de middag begon ik ineens te poetsen in huis, te stoffen en de keukenkastjes af te doen. Ik had meer energie, meer zin en in de loop van de dag leek het alsof er werkelijk een knop was omgegaan! Het hele diepe, zware, zwarte en negatieve was zeker 70% minder! Mijn hoofd had letterlijk meer lucht, ik piekerde minder. De dagen, weken, maanden voorheen van huilen, constant huilen. Ik hoefde niet meer te huilen. Ik voelde ergens weer die kracht. Ik kan het gewoon niet uitleggen. Jarenlang aan die rotpillen met al die vreselijke bijwerkingen, waarvoor je dan ook weer pillen moet slikken. Psychiaters zouden eerst cbd-olie moeten proberen… maar dan zijn ze hun baan kwijt. Misschien oordeel ik nu te snel. De angst is er nog, daar heb ik nog geen verschil in gemerkt. Maar het lijkt inderdaad alsof er letterlijk een knop is omgezet in mijn hoofd. Voor iedereen die momenteel depressief is en nog niet naar de huisarts is geweest en nog niet is blootgesteld aan die troep, zou ik adviseren om eerst de cbd-olie te proberen. Het is uiteindelijk een natuurproduct zonder enige bijwerking. Ik ben er nog lang niet. Ik weet niet wat de cbd nog gaat doen. Mocht het nog meer effect gaan hebben, dan hoop ik dat ik de Nardil af kan gaan bouwen en die vele slaapmedicatie. Daar gaat heel veel tijd in zitten en ik zal last gaan krijgen van afkickverschijnselen.. Ik ben bijna 10 jaar volgepropt door de psychiaters. Ik ga door met de cbd en hoop dat het me nog verder brengt. Jehoee!


Gebruikt product: CBD Olie 10% (10ml) van Medihemp

Artrose

Hermina - 7 januari 2017

Heb al jaren artrose in beide voeten. Zwaar onrustige voeten, weet me er af toe geen raad meer mee. Ik hou veel vocht vast en lig daarom regelmatig met de benen omhoog, maar daarmee wordt de pijn alleen maar erger. Op advies van de reumatoloog doe ik sinds enige tijd ook oefeningen voor m’n voeten, benen en knieën maar het is een aanslag op m’n leven zeg.

Door die onrustige benen slaap ik al jaren slecht. Gebruikt ’s nachts amitriptyline om maar wat rustig te worden en wat slaap proberen te slapen. Wat een hel.

Maar nu met de cbd-olie is het allemaal draaglijker geworden! De pijn is stukken minder plus ik slaap beter ’s nachts. Ik ben aan het revalideren en het is nog een lange weg, maar ik heb wel het idee dat de cbd-olie me daar heel erg goed bij helpt.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

COPD

Kees- Jan - 6 januari 2017

Door CBD te inhaleren, heb ik veel meer lucht gekregen. Niet met een e sigaret, maar met een ultrasonic nebulizer.
Waarom verkopen jullie dit product niet? Jullie verkopen alleen vape vloeistof. Dat is erg slecht voor je longen. Dat is jammer.


Gebruikt product: Ander CBD product

blaas/prostaat

- 6 januari 2017

Ik slikte 2 soorten medicijnen voor blaas en prostaat. Werd vele malen per nacht wakker met het pijnlijke gevoel te moeten plassen. Ik was intussen CBD-olie gaan slikken en merkte dat de pijnlijke aandrang verdween en ik minder vaak (nog maar 1x) per nacht er uit moest. Toen de medicijnen op waren ben ik ze niet verder gaan slikken en heb nu, een maand later, nog steeds deze ervaring.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Ziekte van Bechterew variant

Jansen - 5 januari 2017

Ik gebruikte 7 pijnstillers per dag, die het slijmvlieswand van de darmen aantast op den duur.
Sinds 30 juni 2016 aan de wietolie en dus nu een half jaar verder, gebruik nog 1 pijnstiller per dag naast 4 druppels (onder de tong) wietolie per dag.
Voel me veel beter, veel minder pijn en ik slaap goed! Beter dan al die rotzooi te slikken!


Gebruikt product: Een ander product

gewrichtspijnen, ontstoken pezen en spieren

Sylvia J. - 3 januari 2017

Ben al jaren aan het pijn lijden ivm mijn gewrichts problematiek
Bij mij is het de aanhechting van de pezen en de spieren aan het bot zelf, die zijn bij intensief gebruik gelijk ontstoken. En ja … dat is pijnlijk.
Ongeveer een jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met cbd 4% en nu was ik wel toe aan iets meer.
Het haalt bij mij “de scherpe randjes” van de pijn weg.
En … daar komt bij, dat ik nu in de overgang zit en best wel humeurig kan zijn,
zelf heb ik daar natúúrlijk geen last van 🙂 maar mijn omgeving des temeer.
Sinds ik deze 10% gebruik is ook dat beter, ben rustiger en voel me minder snel opgefokt, irriteer me minder aan de dingen die ik niet leuk vind.
Dus al met al … inderdaad … een wonder in een flesje.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

chronische pijn

Desi - 2 januari 2017

Ik heb een vraag.
Ik slik 3x daags 3 druppels. Ik ben nu 3 dagen bezig en ik merk helaas nog niet veel.
Hoe lang moet ik blijven zitten op deze dosering voordat ik de dosering kan verhogen?
En hoe lang kan het duren voordat het middel gaat werken?

Reactie van CBDolie.nl: Drie dagen is helaas nog te weinig om te bepalen of CBD olie voor u werkt. CBD moet opgebouwd worden in het lichaam en daarom dient u minimaal 14 dagen aaneenvolgend te druppelen voordat u kunt vaststellen of CBD voor u werkt. Wilt u ons a.u.b laten weten wat het effect is na deze tijd?


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

rug-gewrichtsklachten,migraine en kiespijn

Monique - 1 januari 2017

Ik had al veel gelezen en gehoord over CBD olie/tinctuur. Ik ben heel erg sceptisch, bij mij is het altijd eerst zien,dan pas geloven.
Een maandje of 2 terug ben ik begonnen met CBD tinctuur 5%.
Mijn rug-en gewrichtsklachten( o.a. slijtage rug en bekken en knieen en EDS) gaan er (nog) niet mee weg, ik moet nog steeds mijn pijnstillers slikken, maar het vermindert wel de pijn. Vooral ’s avonds als mijn gewone pijnstillers uitgewerkt zijn, merk ik dat met de CBD tinctuur veel minder pijn heb in rug en knieen.

Ook heb ik de CBD olie 10% uitgeprobeerd.
Ik merk niet zo veel verschil in werking/pijnstilling. Na een vervelende wortelkanaalbehandeling en flinke napijn ’s avonds heb ik 4-5 druppels CBD olie 10% ingenomen.
Omdat ik ongeduldig was en van de pijn af wilde, heb ik erna ook nog 2 paracetamol ingenomen.
Na ongeveer 15 minuten was mijn kies/kaakpijn opeens weg! en dat kan dus niet van de paracetamol komen, want die werken nog niet na 15 minuten!

Ook merk ik dat mijn migraines minder en milder worden.
Voor de CBD olie werd ik ook 3-4 per week wakker met een heel vervelend “katerig” gevoel en vaak werd dat dan later een migraineaanval. Sinds ik dus CBD olie gebruik word ik ’s ochtends gewoon normaal en met een helder hoofd wakker.

Dat CBD olie ontspant,merk ik aan mijn gewrichten. Ik heb Ehlers Danlos ( slappe pezen en banden,waardoor er nog wel eens iets uit de kom gaat) Ik zak nu wat vaker door mijn knieen en heup, dat is een iets minder leuke bijwerking…maar goed…. 😉

Wel kan ik nog steeds niet aan de smaak wennen van de olie,ik vind het erg vies en overheersend ( ik hou de druppels /tinctuur ruim een minuut onder de tong)
Maar dat los ik op door erna gelijk en klein stukje chocola te nemen.


Gebruikt product: CBD Alcohol extract 6% van Medihemp (10 ml)

Artrose in heel het lichaam

Kees - 28 december 2016

Kees, 52 jaar en al sinds 12 jaar lijdt ik aan artrose. Begonnen als een pijntje in mijn linkervoet. Heel wat dokters gezien voordat ik uiteindelijk bij de reumatoloog terecht kwam die constateerde dat het meeste van mijn botten al aangetast waren. Verbaasd was ik niet met veel personen in mijn familie die lijden aan een vorm van reuma (fibromyalgie, artritis, artrose).

Laatste jaren heb ik steeds meer last. Ik leefde ook wel iets te intensief (veel werken en sporten) en dat kon mijn lichaam niet aan. Dat uitte in acute ontstekingen en zware vermoeidheid. Ik kon amper mijn stoel nog uit voor de kleinste huishoudelijke klusjes. Toen besloten om te toch maar wat rustiger aan te gaan doen en tegelijkertijd kwam mijn tante met het wonderbaarlijke goedje ‘cbd olie’ wat zij met succes gebruikte voor haar man (mijn oom) die, net zoals ik, lijdt aan artrose.

Ik ben de olie ook gaan gebruiken en warempel, de pijn werd echt minder! Ik wist niet wat me overkwam. Ik had al zware pijnstilling en ben daar eens even mee gestopt. Ik denk dat de olie mij ongeveer net zo goed helpt als die pijnstilling met het verschil dat ik me niet als een zombie voel nu heel de dag. Ik doe weer dingen en kan weer fijne wandelingen maken zoals ik dat vroeger zo graag deed. Het enige waar ik bang voor ben is dat dit effect weer af gaat nemen, maar vooralsnog gaat het prima en mij hoor je niet klagen!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 10% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Kon niet goed doorslapen

Jessica Schouten - 16 december 2016

Ik heb een beetje ruzie met het flesje want het sluit niet goed en hij lekt een beetje, maar de resultaten mogen er wel zijn. Ik was een moeilijke slaper maar met een paar druppels van de CBDolie ongeveer een uur voordat ik ga slapen, gaat het allemaal een stuk beter! Ik slaap lekker door, zelfs zo goed dat ik mijn wekker af en toe niet hoor. 🙂

Groetjes Jessia

Reactie van CBDolie.nl: Goed om te horen dat je beter slaapt met CBD, dat horen we graag! Wat betreft het lekkend flesje; als er olie tussen het flesje en de dop komt te zitten, bijvoorbeeld door het afstrijken van het pipetje langs het flesje, dan kan het zijn dat het flesje minder goed sluit en daardoor gaat lekken. Dit kan makkelijk verholpen worden door regelmatig de hals van het flesje even schoon te maken met een doekje.


Gebruikt product: CBD Olie 2,5% van Medihemp (10ml) – Pepermunt smaak

COPD

Hans - 14 december 2016

Ik ben 69 jaar en 3 jaar geleden is er COPD bij mij geconstateerd. Mijn longen zijn flink aangetast, ik heb nog maar 32% inhoud. Ik zit echter niet stil en leef gewoon m’n leven nog en ga zelfs 4 keer per week sporten. Behalve de COBD heb ik nog een hoge bloeddruk en een lichte vorm van suikerziekte en ik ben heel snel vermoeid, dus het kan allemaal niet op. Ik heb een hele rits medicijnen die ik elke dag moet slikken maar daar heb ik helemaal geen trek in. Ik ben een eigenwijze man en dat kan mijn longarts niet waarderen maar dat interesseert me niet zo, haha. Ik slik nu sinds een paar weken de CPD capsules en ik moet zeggen, ik voel me best wel goed. Helaas ben ik niet meer de 21 jarige Hansie, maar daar zal geen pil in de wereld voor kunnen zorgen denk ik, haha.

Goed, bedankt voor het aanhoren van mijn verhaal. Het ga jullie goed!


Gebruikt product: CBD Capsules Hennepzaad olie van Medihemp

Hoofdpijnen

Audrey Timmermans - 14 december 2016

Ik heb veel last van chronische hoofdpijnen en ik slikte me helemaal suf aan paracetamols, ibuprofen en noem het allemaal maar op. Toch eens CBD een kans gegeven en ik merkte meteen dat de frequentie minder werd maar ook de heftigheid. Toegegeven: het smaakt naar motorolie maar het werkt wel! Duimpje omhoog!


Gebruikt product: CBD Tinctuur 5% (10ml) van Medihemp

Fibromyalgie

Esther - 13 december 2016

Hallo. Ik gebruik de olie nu zo’n 4 maanden voor mijn fibromyalgie .Na deze 4 maanden ben ik nog steeds niet aan de smaak gewend, bah bah wat vies! maar goed, het helpt wel hoor. Ik ben laast 2 weken op vakantie geweest en durfde de olie niet mee te nemen omdat ik naar Turkije ging en je weet nooit in zulke landen. Ik merkte dat de pijn na een paar dagen meteen weer erger werd. Fijne vakantie gehad maar iok moet zeggen dat ik toch wel weer blij was toen ik thuis was en de olie kon gebruiken tegen de pijn.


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

overspannen

johnny berendsen - 11 december 2016

de olie werkt super!!!! heel blij mee!!! ik ben vaste klant!!!

groet johnny


Gebruikt product: Niet opgegeven

Epilepsie bij mijn zoontje

Miranda S. - 10 december 2016

ik geef mijn zoontje nu zon 3 maanden de olie en de aanvallen zijn flink wat minder gewodren. het is echt wonderspul dat hebben ze niet gelogen op het internet. alleen is het wel erg duur. ik zit in de bijstand en kan het eigenlijk niet betalen maarja voor je zoontje doe je alles natuurlijk. wanneer komt het in de zorverzekering?

Reactie van CBDolie.nl: Beste Miranda. Dat durven wij niet te zeggen. Gelukkig is het zo dat CBD nu landelijke bekendheid begint te krijgen en door alle succesverhalen kan de overheid er eigenlijk niet meer omheen vinden wij; CBD moet als geneesmiddel erkend worden. Wanneer dat gebeurt is er ook een reële kans dat het in het zorgpakket komt. Natuurlijk zouden wij daar heel blij mee zijn, omdat CBD dan ook voor iedereen bereikbaar wordt. Helaas zal het nog wel even duren voordat het zover is denken wij.


Gebruikt product: CBD Olie 2,5% van Medihemp (10ml) – Pepermunt smaak

Pijn in de onderrug

Anoniem - 10 december 2016

Ik slik al jaren Diclofenac tegen pijn in de onderrug. Toen bij de Tuinen kreeg ik het advies om eens cbd olie te proberen en dat heb ik gedaan. Ik heb nu minder last met de cbd olie dan met de Diclofenac die ik flink afgebouwd heb de laatste tijd. Daarna meteen weer een nieuw potje besteld maar deze keer gewoon op het internet want dan hoef ik lekker mijn huis niet meer uit.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

Diverse klachten

Tonnie Schakenraad - 8 december 2016

Ik durf nog niet te zeggen of het spul werkt voor mij aangezien ik pas 3 dagen bezig ben maar ik heb al een paar dagen een beetje maagpijn en ik vraag me af of het door de olie kan komen?

Reactie van CBDolie.nl: We horen dit inderdaad vaker. In de meeste gevallen is het zo dat men te weinig water drinkt bij de inname. Drink een flink glas water na het innemen van de druppels en dan is het 99% zeker dat de maagpijn verdwijnt.


Gebruikt product: Niet opgegeven

Psoriasis op ellebogen en onderarmen

Jolanda de Waal - 8 december 2016

Nou mannen, bij deze mijn beloofde ervaring met jullie creme. Al jaren heb ik last van psoriasis, voorheen op (onder)rug, schouders, voorhoofd, ellebogen en armen maar na flinke kuren met (zware) medicatie zoals Davonex en Dovobet heb ik al een flink deel weg kunnen krijgen. Alleen op de ellebogen en voorarmen lijkt het hardnekkiger dan op de rest van mijn lichaam.

Ik ben een paar keer eerder gestopt met de medicatie omdat het gewoon erg slecht voor je huid maar steeds kwam de psoriasis weer terug. Inmiddels nog wat natuurlijke middelen gebruikt maar die deden niets todat ik de CBD creme tegen kwam van Jacoy Hooy. Nou, nog maar een kans gegeven, wat heb ik immers te verliezen?

De psoriasis begon langzaam weer te verdwijnen maar deze keer zonder de zware medicatie! Joehoeeee! Ik breng het nu elke paar dagen aan en vooralsnog blijft het weg. Ik moet wel zeggen dat het op mijn ellebogen en arm nog steeds niet verdwenen is, maar ik ben al heel erg blij met de resultaten die ik nu zie. Ik denk erover om er nu nog CBD olie bij te gaan druppelen. Misschien krijg ik die laatste nare plekken dan ook weg.

We zullen het zien!


Gebruikt product: CBD Crème van Jacob Hooy (50ml)

Oorsuizen

Laurens - 7 december 2016

Heb 12 jaar geleden een zwaar ongeluk gehad waardoor ik een beschadiging aan nek heb opgelopen met daarbij ook nog eens een piep die niet weg wil gaan. Ik heb ups en downs met de piep maar het is gewoon heel erg lastig. Mijn vrouw vertelde laatst over cbdolie op TV en dat het kon helpen bji oorsuizen. Dat geprobeerd. Duurde even maar na een dag of 7,8 begon het toch wel wat minder te worden. Het zal nooit weggaan heeft de dokter gezegd maar ik moet zeggen dat het toch wel een heel stukje rustiger is gewordne in mijn hoofd.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Sarcoidose

Alex - 6 december 2016

Sinds 10 jaar heb ik last van sarcoidose, dit zijn ontstekingen in het lichaam die random opvlammen. Na maanden pijn in mijn rug besloten om de olie te proberen anders moest ik naar de pijnpoli van de huisarts. Binnen 3 dagen was de pijn weg. Ongelooflijk dat dit nog steeds niet heel bekend is, waarschijnlijk komt dit omdat het 100x goedkoper is dan de gevestigde medische orde…….


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Reuma / pijn

Agatha - 28 november 2016

Ik gebruik nu iets meer dan 6 maanden de druppels met veel succes. Ik ben niet van alle pijn af maar krijg het gelukkig wat onder controle hiermee. Ik kan helaas persoonlijk niet wennen aan de olie in mijn mond. De dertig seconden onder mijn tong lijken wel een jaar zo vies viond ik het.

Gelukkig zag ik pas dat er ook kauwgoms waren toegevoegd aan de site en heb deze meteen besteld. Ze zijn inderdaad lekker fris en het komt voor mij perfect uit want ik wilde graag 10-15 mg per dag innemen.


Gebruikt product: CBD kauwgum van Endoca

Allergie hond

Sonja - 24 november 2016

Ons hondje Dribbel had al jaren last van allergie aan haar pootje, ze bleef hierdoor maar likken/bijten aan haar wonden waardoor het alleen maar erger werd. Allerlei pilletjes en poedertjes geprobeerd van de dierenarts, zelfs tot aan Prednison, niks hielp. Daar bovenop kwam nog dat ze steeds slechter ging lopen, leek wel alsof ze iets aan haar heup had gekregen.

Op internet flink rondgesnuffeld en uiteindelijk gelezen over de olie en toen bij jullie terechtgekomen. Ik heb een potje met 2,5 procent gekocht en dit direct geprobeerd. Helaas kreeg ik het niet toegediend bij haar tot mijn man op het idee kwam om het op een cracker te druppelen. Hier trekt het lekker in en geloof me, die cracker lust ze wel!

Nu zijn we 2 maanden verder en wat denk je: Dribbel heeft geen allergie meer en ook het probleem met de heup lijkt opgelost te zijn. Nu moet ik erbij zeggen dat ze wel in een pension heeft gezeten van de zomer, dus het probleem met de heup zou kunnen komen omdat ze veel meer beweging heeft gehad (spelen met andere honden) dan normaal.

Hoe dan ook, mijn man en ik zijn dolgelukkig met het resultaat!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

Prikkelbare darm syndroom (PDS)

Jos Schilperoord - 3 november 2016

Sinds ik elke dag CBD gebruik voel ik me overdag beter en fitter. Ik neem s morgens 4 keer CBD en herhaal dit in de loop van de dag nog 2 keer. Voordat ik wil gaan slapen neem ik 4 of vijf druppels. Na 12 uur slaap ik dan beter in. Alsnog lukt het niet altijd zo goed als ik zal willen maar merk wel verbetring gelukkig. Sinds enkele weken gaat het top. Het is een hele verbetering om de dag door te komen met pijn die te hebben is. Na twee weken was mijn pijn echt minder en was ik superblij Er zitten soms dagen tussen nu dat ik weer wat meer pijn heb dus het doet voor mij geen wonderen (helemaal van de pijn af kunnen gaan)

Ik pak soms als de pijn een dag meer is medecijnen er gewoon bij , dan gaat het wel beter. mijn darmen komen dan NOG meer tot rust zeg maar. Dat werkt ook wel goed.

CBD helpt wel voor mij denk ik, maar de pijn moet nog wat minder worden. Dus ga er zeker nog een tijd mee door


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (30ml) – Milde smaak

Slaapstoornissen

Joyce - 1 november 2016

Gebruik nu 2 maanden CBD olie 5%… Pijnstillend effect zal misschien lager zijn omdat ik een stimulerend medicijn er nog naast gebruik… maar merk dat het slapen heel erg goed gaat … Gebruik ongeveer3 maal daags 5 druppels alleen in het begin wat minder maar nu gaat het heel goed met 3×5.
Had ook veel last van de stoelgang en nu is het erg fijn dat ook de stoelgang die beter gaat…wakker worden is moeilijker…maar ik kan de ontspanning gebruiken.. is heel fijn


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (30ml) – Naturel smaak

Koude armen en benen

Dirk S. - 28 oktober 2016

Sinds een jaar of 3 heb ik last van koude armen en benen. Als ik een bepaalde beweging maak, zoals het opstaan vanuit een stoel, dan krijg ik een gevoel als dat er kou door je heen gaat. Het voelt alsof mijn handen of voeten ijskoud zijn terwijl ze in werkelijkheid gewoon lekker warm zijn. Soms heb ik het links, soms rechts, soms tegelijk. Ik heb diverse onderzoeken gehad bij de vaatdokter maar die kon niets vinden.

Uiteindelijk zag ik op TV iets over CBD olie wat mijn nieuwsgierig wekte. Ik ben het gaan gebruiken, en voila, nu ongeveer een 6 weken verder heb ik praktisch geen last meer gehad. Misschien is het toeval maar ik denk echt dat dit spulletje werkt! Heel blij ben ik ermee!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Maagklachten

Anoniem - 26 oktober 2016

Jarenlang maagklachten gehad en medicijnen geslikt. In het begin vergat ik elke dag de druppels te nemen en toen had ik weinig resultaat. Ik kreeg toen te horen dat CBD pas na een aantal weken echt effectief is. Na 2 weken CBD druppels genomen te hebben, heb ik resultaat gekregen en slik nu weinig tot geen medicijnen meer. Super fijn!!


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Opvliegers in de overgang

José - 25 oktober 2016

gebruik nu al effe cbd voor mijn opvliegers want ik ben in de overgang. soms had ik er wel 20 in een uur echt verschrikkelijk. nu met olie is het veel minder gelukkig ben er zo blij mee. slapen gaat ook stuk beter daar had ik ook last van. mijn man neemt nu ook want die sliep ook slecht en slaapt nu ook beter.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

Stress / burnout

Michel - 21 oktober 2016

Ben sinds 6 maanden ziek thuis na een periode van heel erg veel stress op het werk. Veel gesprekken met de bedrijfsarts gehad en hij adviseerde me om een tijdje rust te nemen en te stoppen met werken. Thuis zittend werd het alleen maar erger dus toch weer terug naar het werk gegaan om vervolgens nog een hardere klap te krijgen. Toen dus weer enkele maanden thuis gezeten. Wat ga je dan doen? Internetten! Zodoende bij jullie site terecht gekomen en maar een flesje besteld. Ik merkte dat ik er rustig van werd. Misschien zit het wel in mijn hoofd maar ik denk dat het echt werkt. Ik werk inmiddels alweer halve dagen en ik denk dat het niet lang duurt voordat ik weer fulltime aan het werk ben. Zorg er maar voor dat jullie in ieder geval genoeg flesjes hebben. :-):-):-)


Gebruikt product: CBD Olie 5% van Medihemp (10ml) – Pepermunt smaak

Vage klachten

Anoniempje - 18 oktober 2016

Al jaren heb ik veel last van vage klanten waar de dokters geen raad mee weten. Ben toen beland bij THC olie. Het hielp me een bepaalde rust in mijn lichaam te krijgen maar ik slik zware anti-depressieva en ik werd door dat spul alleen maar gekker. THC lijkt niet voor mij geschikt te zijn. Toen vond ik CBD olie en hierbij hou ik de rust in mijn lichaam maar zit het ook ‘boven’ goed. Bovendien slaap ik veel rustiger door de olie wat een fijne bijkomstigheid is. Als alles zo kan blijven ben ik allang tevreden.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak

Gewrichtspijnen

Mirelle - 11 oktober 2016

Ik ben verzorgster in een bejaardentehuis en had even geleden gehoord over CBD olie. Fred, een ontzettend lieve oude man bij mij op de afdeling heeft al jaaaaaren last van ernstige gewrichtspijnen. Ik besloot de proef op de som te nemen en heb voor hem een flesje besteld.

Na 1 week begon Fred al wat verbetering te merken en na 2 weken kon hij zeggen dat hji echt flink minder pijn had. Ik heb daarop zijn dosering pijnstillers verlaagd en hij heeft nu minder pijn dan met die rot pijnstillers waar hij zo suf van werd.

Names Fred en mijzelf heel erg bedankt! Ook voor de onzettend goeie service!

Groetjes, Mirelle


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Jeugdpuistjes

Evelien Steenbakkers - 4 oktober 2016

Mijn zoontje zit in de pubertijd en wat wil je juist niet als je zo jong bent en in de bloei van je leven, juist: jeugdpuistjes! Arm mannetje toch. 🙂

Maar gelukkig voor hem heeft hij een moeder die het beste met hem voor heeft en heel het internet afstruint naar iets wat hem kan helpen. Na het zoveelste gelletje of lotionnetje werd hij het behoorlijk beu omdat niks werkte. Als laatste dan maar eens in de natuur gaan zoeken en zodoende kwam ik bij de creme van Jacob Hooy uit.

Ik moet zeggen: het ruikt niet echt bijzonder lekker (sterker nog: het stinkt), maar het doet wel wat andere niet doen: van die vervelende acne afkomen!

Jullie hebben mijn zoontje heel blij gemaakt! Hij zit weer vol zelfvertrouwen en kan nu weer achter de meiden aan! 🙂

Groet van een blije moeder!


Gebruikt product: CBD Crème van Jacob Hooy (50ml)

Menstruatiepijn

Anoniem - 29 september 2016

Heel blij met de CBDolie! Ik heb altijd ontzettend erge menstruatiepijnen, zo erg dat de doosjes Advil niet aan te slepen waren. Ik moest op een gegeven moment aan de maagbeschermers omdat ik in de week van mijn menstruatie zo ontzettend veel pijnstillers nam.

Inmiddels gebruik ik het nu een maandje of 4 en heb ik echt stukken minder last. Ik slik tijdens mijn menstruatie zo’n 12-15 druppels per dag en de rest van de tijd neem ik er zo’n 3-5 per dag. Ik weet niet of dat nodig is maar dit werkt in ieder geval en ik wil niet weer terug naar die verschrikkelijke pijnen. Top product!


Gebruikt product: CBD Olijf Olie 4% van Cibdol (30ml)

Slaapproblemen

Anette van Meerlo - 22 september 2016

ik heb door bijwerkingen van medicatie zware slaapproblemen gekregen. ik deed geen oog meer dicht. nu egbruik ik 3-5 druppels voor het slapen gaan en ik moet zeggen ik slaap als een roosje. ik vind alleen de smaak heel erg naar. maar ik zag net dat jullie ook peppermunt hebben dus die ga ik de vlogende keer bestellen.


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

hoge bloeddruk

Bas Kuunders - 18 september 2016

Ik ben eigenlijk niet zo van het plaatsen van reacties, maar eer wie eer toekomt! Ik ben super geholpen door jullie, beginnend met een zeer vriendelijke mailwisseling, met als gevolg een bestelling van capsules voor mijn hoge bloeddruk en een poging om te stoppen met roken. Eén en ander zal misschien met elkaar te maken hebben, maar het voelt alsof de CBD een duwtje in de rug heeft gegeven om mijn laatste pakje sigaretten weg te gooien.

Ik neem elke dag 2 capsules en mijn bloeddruk (die vaak de 180 aantikte) is gezakt naar een gemiddelde, van laat ik zeggen, 130-140? Niks meer om mij zorgen over te maken volgens de dokter. Ook was hij erg te spreken over het feit dat ik al 2 maanden geen sigaret meer heb aangeraakt. Ik heb het er moeilijk mee, maar ik ben vastberaden dit door te zetten!

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en heel veel succes met de website!

Groeten!

Bas


Gebruikt product: CBD Capsules Hennepzaad olie van Medihemp (25mg)

Zenuwpijn in mijn hals en rug

Gerda - 9 september 2016

Gebruik de olie nu sinds janauri. Druppel ongeveer 10 keer per dag, soms meer als ik heftige pijnen heb. Ik merk dat het tintelend gevoel door mijn lijf af is genomen en ook zijn de pijnen in mijn hals en rug een stuk minder geworden. . Ik neem minder medicijnen , en dat lijkt goed geacepteerd te worden door mijn lijf want ik krijg niet meer pijn. Goeie olie, goeie website, leuk bedankkaartje altijd. Ga zo door!


Gebruikt product: CBD Olie 10% van Medihemp (10ml) – Naturel smaak

Spasme

Anoniem - 4 september 2016

Ik ben het gaan gebruiken om dat ik veel spiertrekkingen had overgehouden aan een operatie. Nu kan ik zeggen dat ik er helemaal van af ben.


Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (10ml) – Naturel smaak

Hartkloppingen

Theo Knoops - 28 augustus 2016

Ik heb al enige tijd last van hartkloppingen. Ik ben door een zwager geïnformeerd over cbd olie. Hij vertelde over de positieve eigenschappen. Uiteindelijk zelf ook maar eens geprobeerd, en wat denk je, na een half uur merkte ik dat mijn hartkloppingen sterk minder werden. En na een paar uur waren ze zelfs verdwenen.

Nu druppel ik dagelijks 20 druppels een beetje verspreid over de dag en ik heb praktisch geen last meer van hartkloppingen. Geweldig spul!


Gebruikt product: CBD Bio Olie 5% van Medihemp (10ml) – Milde smaak

Suikerziekte

Anoniem - 18 augustus 2016

Ik ben een diabetes patient (type2) en ik heb er helaas flink wat nierproblemen bijgekregen. Jarenlang zit ik al aan de reguliere medicijnen hiervoor maar omdat deze toch behoorlijk zwaar zijn ben ik een tijd geleden gaan kijken naar alternatieven in de homeopatische hoek. Toen stuitte ik op CBD olie.

Inmiddels heb ik mijn medicijnen kunnen afbouwen naar een acceptabel niveau en gebruik ik de olie (tegenwoordig capsules) ter ondersteuning. Ik heb nu minder last dan toen ik volledig op de medicijnen rustte dus ik ben zeer geholpen door dit mooie product!

Grote aanbeveler naar mijn mede lotgenoten!


Gebruikt product: CBD Capsules Hennepzaad olie van Medihemp (25mg)

Stress

Willy Hendriks - 11 augustus 2016

veel stress gehad op het werk. alles geprobeerd. ik gebruik nu sinds 2 maanden de capsules. voel me veel rustiger en ik slaap ook veel beter.

aanrader.


Gebruikt product: CBD Capsules Hennepzaad olie van Medihemp (25mg)

Slaapstoornissen

Anoniem - 10 augustus 2016

Zo’n twee maanden terug heb ik bij jullie een flesje gekocht van 10ml. Ik heb voor de tinctuur gekozen omdat ik bij mijn broer wat druppeltjes reguliere CBD olie heb geprobeerd maar ik de smaak niet kon waarderen. Het was in het begin wel even proberen met de inname. Ik neem nu de laatste twee weken ’s ochtends en ’s avonds 5 druppels gemengd in Appelsientje. Je proeft er niets van en je krijgt het toch binnen. Dit was voor mijn een goede uitkomst.

Ik had elke nacht veel moeite om in slaap te komen. Hierdoor lag ik na het moment van naar bed gaan nog 1 tot 2 uur wakker. Aangezien ik toch altijd op tijd op mijn werk wilde verschijnen, was ik praktisch altijd moe. Vooral deze laatste week gaat het stukken beter met in slaap komen. Het is lastig te beschrijven maar ik voel me gewoon wat rustiger en lig nu nog een minuutje of 20 wakker.

Ik hoop dat het effect van deze CBD Tinctuur nog even doorzet! Ik was redelijk sceptisch, maar ben nu wel enthousiast over dit product.


Gebruikt product: CBD Tictuur 10% (10ml) van Medihemp





Deel jouw ervaring met CBD olie

Ervaringen
Bezig met versturen