logo online CBD
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17.30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,7/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17.30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,7/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25 & vandaag verzonden wanneer u bestelt voor 17.30 uur.
Loading…
< Terug

CBD olie ervaringen

Ervaringen formulier
inge van hoof Gepubliceerd op: 29-11-2021
Ik vond het fijn jullie flesje aan te krijgen.Het persoonlijke kaartje vond ik de max. Het was echt goed verpakt. De olie zelf doet na 4 dagen zijn werk al,ik slaap EINDELIJK door,ik ben super blij. Een zeer tevreden Zeeuw ;-)
ed music Gepubliceerd op: 29-11-2021
vandaag besteld en volgende dag in brieven bus prima
NDen Gepubliceerd op: 27-11-2021
Heel snelle levering en vrijwel meteen antwoord gekregen op vraag via contactformulier. Het enige wat ik niet op prijs stelde, was dat bleek dat mijn pakketje toch in een te grote doos was gestopt om een brievenbuspakketje te zijn. Dit terwijl er bij de bestelling stond dat het een brievenbuspakketje zou worden. Ik heb onbetrouwbare buren en ik ging ervan uit dat het gewoon in de brievenbus bezorgd zou worden. Toevallig zag ik de bezorger net bij de deur toen het pakket aankwam.
ria schenk Gepubliceerd op: 26-11-2021
Hartelijk dank voor de goede verpakking en het verzenden van het pakket.
Cor Oversloot Gepubliceerd op: 23-11-2021
Prima verpakt, jammer dat het zo duur product is
Tessa Van der Leeuw Gepubliceerd op: 22-11-2021
Dankjewel voor het nemen van alle uitleg. Ik waardeer het enorm!
Doriomondo Gepubliceerd op: 21-11-2021
Prima delux. Ik ben zeer tevreden
Anita Knops Gepubliceerd op: 18-11-2021
Snelle verzending!! Mooie kaart met hartelijke woorden.. nu duimen dat het helpt aan mijn longcovid want dan kom ik bij jullie terug...
Marleen Gepubliceerd op: 18-11-2021
Leuk handgeschreven briefje erbij. Product moet ik nog testen. Levering duurde wat langer dan verwacht.
Mariska Vredegoor Gepubliceerd op: 16-11-2021
Zeer netjes verpakt en snel geleverd. Extra informatie bij gekregen. Erg blij mee
Ania Bomba Gepubliceerd op: 15-11-2021
Alles is goed gegaan. De bezorging ging heel snel.
Peter van K. Gepubliceerd op: 15-11-2021
Product is snel en in goed verpakt geleverd met goede informatie over het gebruik ervan.
WIlly Leeuw Gepubliceerd op: 14-11-2021
Goede snelle bezorging.
C.J. Voogt Gepubliceerd op: 13-11-2021
Keurig advies en snelle levering. Nu even kijken of het gewenste effect bereikt wordt.
Daniel Henger Gepubliceerd op: 11-11-2021
Snel, vriendelijk.
ten Hoope Gepubliceerd op: 6-11-2021
Gewoon heel netjes in alles👍🏻👍🏻
Janny Bakker Gepubliceerd op: 3-11-2021
Gebruik inmiddels een paar weken deze CBD capsules, krijg toch het idee dat mijn lichaam hier heel goed op reageert . Vanwege een lastig immuunsysteem. Ga er voorlopig mee door.
Joost Gepubliceerd op: 2-11-2021
Toegegeven het is niet goedkoop. Maar dit is absoluut de beste CBD olie qua smaak en werking.
John Doe Gepubliceerd op: 2-11-2021
Geef CBD olie aan onze hond vanwege stijfheid en slecht lopen in combinatie met glucosomine dit helpt perfect. Bij tot nu toe zeer tevreden.
nadia debeuf Gepubliceerd op: 2-11-2021
Alles prima - alleen de olie smaakt verschrikkelijk
Shaka Gepubliceerd op: 2-11-2021
netjes verpakt en snel bezorgd. ik zal hier vaker bestellen.
De Clercq Gepubliceerd op: 2-11-2021
Steeds op een vlugge en correcte manier info ontvangen over een gestelde vraag. Correcte levering zoals beloofd.
Andre Akkerman Gepubliceerd op: 2-11-2021
Goede kwaliteit en snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van je levering.
Sabrina Mas Gepubliceerd op: 1-11-2021
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Hebben mij zeer goed geholpen en ook een goede uitleg gegeven. Ben echt tevrewen
Romee Ormskirk Gepubliceerd op: 1-11-2021
Goede kwaliteit, helemaal top
mevr. M. van 't Hoff Gepubliceerd op: 1-11-2021
Echt een hele fijne, betrouwbare webshop. Snel verzonden, verzorgd verpakt en een persoonlijk briefje en uitgebreide info erbij. Een aanrader!
ter Maat Gepubliceerd op: 22-10-2021
Eén van beide flesjes sloot niet goed af, het wilde niet dicht draaien. Omdat ik nooit eerder gebruik had gemaakt wist ik niet hoe de kleur diende te zijn. Het was helder oranje, pas bij het tweede flesje, dat wel goed sloot zag ik dat de inhoud heel anders was, namelijk troebel en beige. Bij verzenden had dit gecontroleerd dienen te worden. Het tweede flesje werkte overigens prima, het is een goed product! Na aanleiding van bovenstaand bericht werd ik zojuist opgebeld. Een zeer vriendelijke mevrouw vertelde mij dat ik een nieuw flesje zal ontvangen, erg fijn! Zij kunnen de verpakkingen verder niet controleren, want dan moeten ze de zegel verbreken. Ik heb gewoon wat pech gehad, dat er een verkeerd flesje tussen zat. Wat een goede oplossing, want zoals ik hierboven al schreef: Het product zelf is erg goed en zorgt ervoor dat ik makkelijk inslaap.
w. de Groot Gepubliceerd op: 9-09-2021
prima goed verzorgd en vlotte levering
valeriored83 Gepubliceerd op: 6-09-2021
Product: Ik heb verschillende cbd olie geprobeerde en Renova is de beste van zij. De olie werkt perfect voor mijn hoofdpijn en post-oefening spierpijn. Bezorgservice: perfect.
Frederik van den Heuvel Gepubliceerd op: 2-09-2021
uitstekend!
Heer Boerman Gepubliceerd op: 2-09-2021
Besteld en zeer snel geleverd begeleid door een handgeschreven bedank kaartje. Heel attent.
Z. Gepubliceerd op: 1-09-2021
CBD olie gekocht tegen chronische rugpijn. Merk dat t helpt en ik slaap er ook iets beter van.
K. Gepubliceerd op: 1-09-2021
Top service!! Zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar de echte CBD olie. Ook zeer snelle verzending 👍
Karin. Gepubliceerd op: 1-09-2021
Zoals altijd alles snel afgehandeld!
marina detz Gepubliceerd op: 1-09-2021
Voel nog weinig verbetering van mijn artrose pijn Maar ben nog maar kort gestart met de cbd
Peerketexel Gepubliceerd op: 30-08-2021
Super tevreden over het product , de snelle bezorging, de goede informatie en de vriendelijkheid.
rony stevens Gepubliceerd op: 29-08-2021
Mooie site met goede uitleg Rappe levering
mevrouw van Lindert Gepubliceerd op: 28-08-2021
Snelle goedverpakte levering.
Franca Vonk Gepubliceerd op: 28-08-2021
Snelle en goede levering en tevreden over de kwaliteit van het product .
Toek Straatman Gepubliceerd op: 27-08-2021
Goed product.Snel geleverd.Niks te klagen.
Marja Mourits-Potters Gepubliceerd op: 26-08-2021
Snel in huis. Super netjes met een persoonlijk kaartje erbij :)Ik heb zelf erg veel baat bij de CBD Olie en blijf zeker bestellen!
Salomé Gepubliceerd op: 26-08-2021
Super tevreden!Toen ik vroeg om advies kreeg ik een uitgebreide mail terug waar alles uit duidelijk werd. Ook kreeg ik snel antwoorden op mijn mailtjes. De cbd olie zit in een mooie verpakking en de uitstraling is mooi (beetje weg van het imago van blowen). De smaak is prima, helemaal niet te vies. Ik ben tevreden!
Peter Gepubliceerd op: 25-08-2021
Goed verpakt, snel verzonden
Harm Gepubliceerd op: 25-08-2021
Voorbeeld voor andere bedrijven! Snelle service, heldere handleiding en super leuke persoonlijke kaart bij het product. Dat is pas klantgericht!
CWT Moorman Gepubliceerd op: 25-08-2021
Snel, vriendelijk, betrouwbaar!! Bedankt, ik hoop dat de olie zijn werk doet.
C. Gepubliceerd op: 25-08-2021
Snelle levering met persoonlijke aandacht.
Bianca Groen Gepubliceerd op: 24-08-2021
Vaste klant en absoluut tevreden
Loes Overkempe Gepubliceerd op: 22-08-2021
Altijd snelle levering. Netjes verpakt.
Anoniem Gepubliceerd op: 22-08-2021
Goed product voor prima prijs, snelle verzending en levering, mooie verpakking. Top
jell bloemers Gepubliceerd op: 22-08-2021
Net als altijd een rappe levering
Wessel Gepubliceerd op: 21-08-2021
Pakketje snel bezorgd!Producten ook 5 sterren
Rudolf Soe-Agnie Gepubliceerd op: 21-08-2021
Ontving alvorens tot aankoop en gebruik over te gaan zeer nuttige informatie over CBD olie.
marike Gepubliceerd op: 19-08-2021
Snelle levering en persoonlijke touch👍🏻
Brigitte Van den Berg Gepubliceerd op: 19-08-2021
Snelle levering. Goede kwaliteit voel direct verschil qua pijnklachten
Ruud Gepubliceerd op: 18-08-2021
Snelle levering, product als omschreven.
Laura Gepubliceerd op: 18-08-2021
Snelle en vriendelijke service
Anna van Vuuren Gepubliceerd op: 17-08-2021
Zoals altijd TOP!Maandag besteld en donderdags in huis en dan wel in Zweden.En nu ook nog eens een leuke extra korting door inlevering van spaarpunten.
G. van den Berg Gepubliceerd op: 16-08-2021
Top! Snel geleverd en het is topspul!
Kenneth Ladee Gepubliceerd op: 15-08-2021
Nette en snelle levering en duidelijke uitleg over gebruik van het product.
C. van Balkom Gepubliceerd op: 14-08-2021
Levering kwam snel. Gebruik de druppels nu een week en merk dat mijn klachten iets zijn verminderd. Hopelijk zet dit zo door.
Marcel Braggaar Gepubliceerd op: 13-08-2021
Super snel weer geleverd top.
Bas Wendling Gepubliceerd op: 13-08-2021
Na bestelling binnen 2 dagen in huis. Netjes en goed verpakt met duidelijke informatie en een persoonlijke brief.
Jurgen Gepubliceerd op: 13-08-2021
Altijd snel en goed geleverd! Super producten.
Piet van Mameren Gepubliceerd op: 12-08-2021
Snel geleverd.
ariane Gepubliceerd op: 12-08-2021
Hele snelle levering ! Ook al woon ik in Zuid Frankrijk, goed hoor !
Klant Gepubliceerd op: 11-08-2021
Snelle levering of het helpt kan iknig niet zeggen
Krista Gepubliceerd op: 11-08-2021
Zeer snelle levering en goede service!!!
M. Prent Gepubliceerd op: 11-08-2021
Snelle levering, leuke kaart met korting voor eerstvolgende bestelling.
Wvs Gepubliceerd op: 10-08-2021
Snel + correct + prima advies
Herman Spijkers Gepubliceerd op: 8-08-2021
Na bestelling zeer snel in huis.top👍
Marja Mulder Gepubliceerd op: 8-08-2021
Eind van de middag besteld, volgende dag al bezorgd, prima dus!
margriet braun Gepubliceerd op: 8-08-2021
helpt tegen de pijn bij hernia
Robin Gepubliceerd op: 8-08-2021
Alvorens ik besteld had eerst advies gevraagd aan de winkel. Uitgebreid en duidelijk advies gekregen en vervolgens besteld. Bestelling was snel geleverd en goed verpakt.Erg fijn dat deze mensen echt met je mee denken!
Jet Gepubliceerd op: 7-08-2021
deze keer duurde het iets langer voordat ik een antwoord kreeg op mijn vraag, eerst was men nog online op vrijdagmiddag, maar er kwam geen reactie. Na het weekend heb ik langer dan gewoonlijk moeten wachten op een antwoord, heb toen een nieuw product besteld en direct betaald maar het duurde 2 dagen voordat het product verzonden werd. Verder niets dan lof over deze firma, ze doen veel zorg besteden aan de verzending en er zit altijd een persoonlijk berichtje/kaartje bij, zeer attent. Ook voor vragen kan men altijd bij hun terecht. Mocht er overhoop iets niet in orde zijn, ze maken nergens een probleem van en hebben altijd een oplossing
annemiek Gepubliceerd op: 7-08-2021
Alles keurig verzorgd
Oudakker Gepubliceerd op: 5-08-2021
Goede en snelle service.
C.C. de Gruijter Gepubliceerd op: 4-08-2021
Dat CBDolie.nl maisopvulling gebruikt om de producten te beschermen vind ik fantastisch! En helemaal tevreden over de aangeleverde bestelling!
Peter van Loon Gepubliceerd op: 4-08-2021
Al een tijd klant en gewoon heel tevreden
Nina Van Eijck Gepubliceerd op: 2-08-2021
Snel ontvangen,de producht is heel goed!!!
L. van Zoest Gepubliceerd op: 1-08-2021
Goede kwaliteit en goede snelle levering!
Anneke van der Wal Gepubliceerd op: 31-07-2021
De bestelling had ik supersnel in huis!
Monique Gepubliceerd op: 29-07-2021
Supersnelle levering!
Irma Verleysen Gepubliceerd op: 29-07-2021
Snel ontvangen + was veilig verpakt !!!
Borkulo Gepubliceerd op: 29-07-2021
Zoals gewoonlijk, primadeluxe !!
Patty Gepubliceerd op: 28-07-2021
Altijd snelle en nette levering en goede service. Vragen in de chat gesteld werden direct en correct afgehandeld. Zeer behulpzaam en altijd een leuk kaartje erbij.
J.J.M. Schamle Gepubliceerd op: 28-07-2021
Snelle levering
Luc Timmermans Gepubliceerd op: 28-07-2021
Heel tevreden.We gebruiken de olie al geruime tijd. De koekjes ook eens gekocht en deze zijn best lekker.
Monique van den Berg Gepubliceerd op: 28-07-2021
Snel en goede service. Fijn product.
Sandra Gepubliceerd op: 27-07-2021
Snel geleverd
Jolanda Koch Gepubliceerd op: 24-07-2021
Goed advies gekregen via de chat, snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de bestelling, heel attent.
Pat Boertee Gepubliceerd op: 24-07-2021
Heb het gisteren voor het eerst gebruikt. Kan echt geen zinnig wordt over zeggen. Verzending ging vlot!
Jan gerhard Dam Gepubliceerd op: 24-07-2021
Het vervulde wat ik erover dacht.
Monika Marczak-Wiersma Gepubliceerd op: 23-07-2021
Snelle levering met persoonlijke boodschap, gewoon goed geregeld.
Jan Opmeer Gepubliceerd op: 22-07-2021
Een snelle en correcte service, en een leuk persoonlijk schrijven
Richard Bal Gepubliceerd op: 22-07-2021
Top service!! Snel discreet! Echt een top bedrijf
Renee Gepubliceerd op: 19-07-2021
Goed verpakt, snelle levering.
Jeroen Gepubliceerd op: 18-07-2021
Zeer snelle levering en keurig verpakt met een persoonlijke boodschap.Dit al de 3de keer dat ik een bestelling heb geplaatst, ik kom zeker terug.
Aukje Van doeveren Gepubliceerd op: 18-07-2021
Makkelijke site
Frank Gepubliceerd op: 18-07-2021
Goede Productinformatie. Ruim aanbod. Zeer snelle levering (naar Hamburg).
Flip Horree Gepubliceerd op: 17-07-2021
Product keurig op tijd ontvangen!Weet nog niet of de olie iets voor me doet.Lukt me nog niet de juiste dosering te vinden.Blijf de komende weken zoeken of en zo ja in welke dosering de olie me kan helpen.
Linda Haken Gepubliceerd op: 17-07-2021
Snelle levering! Leuke gift met geschreven kaart, aandacht voor de klant.
T Van Hoff Gepubliceerd op: 16-07-2021
Snelle levering Hoede kwaliteit.
Philippe DEVOS Gepubliceerd op: 15-07-2021
wij hopen op resultaat........
Marcella Bammens Gepubliceerd op: 15-07-2021
heel behulpzaam en goede uitleg.top
Luijckx Gepubliceerd op: 14-07-2021
Snelle levering, netjes verpakt.
Ria Van Einjkelenburg Gepubliceerd op: 14-07-2021
Ik neem nu alweer een poosje cd in maar ik merk er nog helemaal niets van ik heb gelezen dat na een week je het gaat maar ik merk geen verandering sorry
Patricia De witte Gepubliceerd op: 14-07-2021
Heel snel het bestelde product ontvangen.Ik gebruik de CBD olie niet voor mezelf maar voor mijn hond aangezien ze veel pijn heeft van haar artrose. Nadat ze dit een paar dagen gebruikte merkte ik een grote positieve verandering. Ze beweegt zich soepeler en voelt zich duidelijk beter in haar vel. Ben er heel tevreden over.
mw. Muller Gepubliceerd op: 10-07-2021
Persoonlijke aanpak en snelle levering
Maria Lindberg Gepubliceerd op: 9-07-2021
Hele goede service, uitstekend
Fikkers Gepubliceerd op: 9-07-2021
Snel geleverd.
Mevr. Hereijgers Gepubliceerd op: 8-07-2021
Snelle levering en mooie producten. Bestel er al jaren !!
richard verhagen Gepubliceerd op: 7-07-2021
Snelle service qua levering na order. Top.
Eelco Toxopeus, Gepubliceerd op: 7-07-2021
Producten netjes verpakt en snel geleverd.
Tika Gepubliceerd op: 4-07-2021
Fijn bedrijf, goede producten
Lieneke Smit Gepubliceerd op: 4-07-2021
Ja hoor prima gedaan , heb veel pijn in de benen en wordt binnenkort geopereerd Dus ik dacht deze olie voor de nacht , om beter te slapen
Ingrid Gepubliceerd op: 4-07-2021
Uitstekende producten, makkelijk bestellen en snelle verzending. Kortom, niets op aan te merken. Ben niet voor niets al jaren trouwe klant!
roos Gepubliceerd op: 3-07-2021
Snel, goed en klantvriendelijk!
Erna Linthorst Gepubliceerd op: 2-07-2021
Prima service en snelle levering.
Frank v.d. Kuil (Tuin 3d) Gepubliceerd op: 30-06-2021
Fijne en snelle service.
Babette Gepubliceerd op: 30-06-2021
Snelle levering, goed verpakt. Aardig briefje erbij. De raw olie eerst besteld voor de hond. Die is erg bitter qua smaak, dus die gebruik ik maar. Toen de cbd voor honden besteld en die likt de hond zo op.
Ruud Gepubliceerd op: 29-06-2021
Altijd een snelle levering van hun top producten 👍🏻
Patrick Krijger Gepubliceerd op: 29-06-2021
Snel met bezorging en het is netjes verpakt top.
Ferdinand Schipper Gepubliceerd op: 27-06-2021
Top, weer heel blij mee 👍
BJ Stulp* Gepubliceerd op: 26-06-2021
Goede producten, goed geprijsd en snelle levering. Top
Jo Gepubliceerd op: 26-06-2021
Netjes op tijd altijd geleverd👍👍Zeer tevreden.
van Kuyck Gepubliceerd op: 26-06-2021
zeer tevreden, goede adviezen
R.B.G.E. Breukers Gepubliceerd op: 26-06-2021
Als een product niet leverbaar is wordt er direct voor een alternatief gezorgd.
Yvonne Suurland Gepubliceerd op: 25-06-2021
Goed,maar vindt het wel erg duur
Rita Gepubliceerd op: 24-06-2021
Snelle reactie n.a.v. Mail en vakkundig Snelle levering Heel tevreden
Sandra Gepubliceerd op: 23-06-2021
Netjes verpakt. Persoonlijk kaartje erbij ivm aangeboden kortingscode bij meer dan drie keer bestellen. Productinformatie was toegevoegd. Snelle levering. Goed product.
Petrus Nabben Gepubliceerd op: 23-06-2021
Snelle levering
Ger Gepubliceerd op: 22-06-2021
Lekker vlot bedrijf, zowel in informatie als levering!
NIBex Holding bv Gepubliceerd op: 22-06-2021
Heldere website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. Wat wil je nog meer?
mevr. W. Koster Gepubliceerd op: 20-06-2021
Prima serviceSnel geleverd
Aart de Wit Gepubliceerd op: 20-06-2021
Goede kwaliteit en snelle levering
Shishi Gepubliceerd op: 20-06-2021
Prima, alleen stond erbij dat ik het de volgende dag zou krijgen echter kreeg ik het een paar dagen later binnen.
Erik Post Gepubliceerd op: 18-06-2021
Goede service, persoonlijke touch en overzichtelijke website met veel waardevolle informatie!
Linda Gepubliceerd op: 18-06-2021
Mooie producten, snelle levering. Leuk spaarsysteem en persoonlijke aandacht dmv een kaartje bij je bestelling. Al een tijd een tevreden klant!
Bianca Gepubliceerd op: 18-06-2021
Uitstekend snel bezorgd en een leuk verhaaltje erbij
Dorie De kroon Gepubliceerd op: 17-06-2021
Ik voel me al jaren rustiger van binnen door de cbd veel meer nachtrust waardoor ik overdag ook fitter ben
Silvia Gepubliceerd op: 16-06-2021
Ik weet niet wat het op de lange termijn doet, ik zit nog in de fase van uitproberen wat de juiste dosering is.
Giulia T Gepubliceerd op: 14-06-2021
Helemaal top weer.
Akif Gepubliceerd op: 13-06-2021
Helemaal prima!
r.j. wind Gepubliceerd op: 13-06-2021
beste mensen , ik ben zeer tevreden over de cbd en de levering daarvan , ook het persoonlijke briefje deed goed. ga zo door.. r.j.wind
Bert van Veluwen Gepubliceerd op: 12-06-2021
Snelle en goede levering. Prettig contact. Doen wat ze beloven.
Michiel Gepubliceerd op: 12-06-2021
Prima levering, keurig verzorgt. CBD Pleisters werken goed.
Wesley Breugelmans Gepubliceerd op: 11-06-2021
Kei goede info op de site en uitleg en het toffe dat ik vond was het hand geschreven kaartje erbij doe zo voort
Raphael Marquet Gepubliceerd op: 6-06-2021
Snelle en correcte levering,.product nog maar even in gebruik, te kort om een objectieve mening te geven.
Maarten Gepubliceerd op: 5-06-2021
Ben heel tevreden over de cbd olie en bestel al jaren hier( zelfs toen ik in Spanje woonde) Word snel bezorgd en altyd een goede beschrijving erbij! Mijn darmziekte is door de cbd olie onder controle en ben echt heel blij met dit product!
Saskia Steijns Gepubliceerd op: 5-06-2021
Altijd snelle levering en bij contact ook altijd netjes en snel reactie
Lia Van ‘t Hoff Gepubliceerd op: 5-06-2021
Prima producten en prima service en snelle levering!
Gerdie Vos Gepubliceerd op: 5-06-2021
Altijd snelle levering en goed product
Meneer Reumer Gepubliceerd op: 5-06-2021
Bijzonder goed geholpen, door een uiterst vriendelijke klantenservice👌. Zou willen dat elke internet shop zo behulpzaam was.
Paul Joosen Gepubliceerd op: 5-06-2021
Goed en betrouwbaar bedrijf met uitstekende klantenservice!
Rita Eggens Gepubliceerd op: 5-06-2021
Ik vind het een geweldig middel tegen rugpijn. Ik gebruik het nu 2 jaar en ben pijnvrij. De levering is altijd de volgende dag en bij vragen krijg je meteen bericht.
klantMelle Gepubliceerd op: 2-06-2021
Prima website , duidelijke uitleg en advies .Snelle levering
Franklin Gepubliceerd op: 2-06-2021
Duidelijke website en bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen. Verpakking cbd olie besteld en binnen enkele uren al de verzendbevestiging ontvangen. Zending werd snel daarna geleverd.
Frank Kuijpers Gepubliceerd op: 2-06-2021
Goede communicatie over de bestelling. Zending was netjes verpakt. Snelle levering.
Remco Holst Gepubliceerd op: 2-06-2021
Overzichtelijke webshop met prima producten van constante kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering en goede klantenservice. Derhalve mijn vaste webshop voor cbd-olie producten.
Willem Aussems-wilking Gepubliceerd op: 1-06-2021
Prima opvolging van de bestelling en correcte levering. Dankzij cbd hou ik m'n metabolisme onder controle.
Irene Kremer Gepubliceerd op: 1-06-2021
Prima, goede ervaring, snelle levering en een goed product.
Tonny Maaswinkel Gepubliceerd op: 1-06-2021
Ik heb de shampoo gekocht voor een jeukende gevoelige hoofd huid.Heb het nog maar 1x gebruik dus kan er nog niet veel over zeggen.Maar het jeukt nu nog niet dus het is een beetje hoopvol.
Mme Tania Lamberechts Gepubliceerd op: 1-06-2021
Uitstekende webshop.Snel besteld uitstekend product.
Kevin Gepubliceerd op: 31-05-2021
Uitstekend winkel!
Marc Baillieu Gepubliceerd op: 30-05-2021
Snelle levering en goed contact met de klantenservice
Sonja Blom Gepubliceerd op: 30-05-2021
Goed product Goede service En vlugge levering
Jules Meuleman Gepubliceerd op: 29-05-2021
Bij problemen met PostNL bezorging heb ik heel goed en snel contact gehad. Bedankt hiervoor! Klantgerichtheid 5 sterren!
klant Gepubliceerd op: 29-05-2021
Snel geleverd en direct antwoord toen ik een vraag had.
Helene Coplo Gepubliceerd op: 26-05-2021
Tiptop👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Marý-Ann Wilborts van Gestel Gepubliceerd op: 26-05-2021
Ik vind het een heel goede zaak
M Wikkeling Gepubliceerd op: 24-05-2021
Ik kan nog te weinig zeggen over de werking. Ik gebruik het vrij kort. Ik heb wel een ander gevoel in mijn lijf. Kan het nog niet thuisbrengen maar het voelt oké. Levering was prima. Heel leuk dat persoonlijke kaartje erbij!
Dhr. geert bens Gepubliceerd op: 24-05-2021
Goede service vriendelijk personeel ze doen er alles aan om de bestelling in goede orde bij je aan te laten komen.
Barbara Gepubliceerd op: 23-05-2021
De site geeft duidelijke informatie over de producten en hun verschillen. Hiermee kom je makkelijk tot een keuze. De levering was verbazend snel (naar Duitsland). Ik ben zeer tevreden en kan cbdolie.nl alleen maar aanbevelen
Mw Mevissen Gepubliceerd op: 22-05-2021
Snelle levering en goed verpakt.
Anja Gepubliceerd op: 22-05-2021
Ik ben er zeer tevreden mee alle medicijnen die ik had werd ik vreselijk beroerd van dus laten staan en over gegaan op cbd een groot verschil
peekstok Gepubliceerd op: 22-05-2021
Nette levering
nadia jacobs Gepubliceerd op: 22-05-2021
Zeer snelle afhandeling, zeer correct.
Willy Huizer Gepubliceerd op: 20-05-2021
Met de CBD OLIEËN is mijn leven verlengd en vele ziektes verholpen.Met vragen alijd correct,ik ga er zeker mee door.Heel veel succes Vele groeten Mvr;W J HUIZER.P s Dank voor de surprise s.
Mak Gepubliceerd op: 19-05-2021
Netjes verpakt en snel verstuurd. En... Het werkt. Ik slaap beter door de CBD pleisters!
Joske Gepubliceerd op: 18-05-2021
Altijd snelle levering, keurig verpakt en persoonlijke boodschap
Paul Ashcroft Gepubliceerd op: 18-05-2021
dik tevreden
Riann Gepubliceerd op: 17-05-2021
Voor het eerst besteld. Snel geleverd. Olie is qua smaak goed te doen.
Donna Gepubliceerd op: 16-05-2021
Snel geleverd en goede service, maar helaas werkt meladol niet voor mij. Je kunt ook niet zien hoeveel cbd er in zit en dat vind ik toch wel belangrijk en er zijn meerdere stoffen aan toegevoegd, waaronder vitamine E waar ik allergisch voor ben, ook dat had vermeld moeten worden voor de aankoop. Dus helaas voor mij een miskoop.
Sarah Gepubliceerd op: 15-05-2021
Heel goed product, verlicht pijn en ontspant de spieren. Snelle levering!
José van der Sluijs Gepubliceerd op: 11-05-2021
Altijd snelle levering van een goedwerkend product.
vuijst Gepubliceerd op: 9-05-2021
Slaapt veel beter meer rust in hoofd en een natuurlijke smaak
Umar Sury Gepubliceerd op: 9-05-2021
De klantenservice is van de hoogste kwaliteit. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn mails en een goed uitgebreid advies erbij. Ga zo door TOT AAN DE TOP 💪.
Linda Gepubliceerd op: 8-05-2021
Zeer tevreden, altijd netjes en snel geleverd en de kortingcodes na een aantal bestellingen zijn ook heel attent!
Stella Assmann Gepubliceerd op: 8-05-2021
Ben inmiddels aan mijn tweede flesje druppels bezig. Ik word niet meer wakker s nachts. Heb sinds het eerste gebruik geen onderbroken nachten meer.Wat ik ook fijn vind is de anonieme verpakking die door de brievenbus past en daardoor ook super snelle verzending.
JosW Gepubliceerd op: 8-05-2021
Door een fout van Post.nl was het pakketje op een totaal verkeerde plek terecht gekomen. Cbdolie.nl heeft dat in no time keurig opgelost. Prima webwinkel dus met een aardige mevrouw aan de telefoon.
Janine Wolfs - Robben Gepubliceerd op: 5-05-2021
Snelle service, goede uitleg, kort lijntje met de klantenservice, persoonlijk kaartje bij bestelling: heel prettig gevoel bij dit bedrijf.
a.m.w.a. berden-bottenberg Gepubliceerd op: 5-05-2021
ik heb totaal geen baat gehad met deze olie. pijn bleef hetzelfde.
Dick Robbe Gepubliceerd op: 5-05-2021
snel, accuraat en uitgebreid gereageerd, waarvoor mijn complimenten en hartelijke dank. Wat jammer dat jullie geen wielolie mogen verkopen, omdat de combinatie van CBD en THC de werking tegen mijn niercel carcinoom zo zou versterken!Hebben jullie een idee hoe ik daar aan zou kunnen komen? Ik begrijp dat jullie geen adressen kunnen/mogen verstrekken, maar moet ik dan naar een Coffeeshop, of zijn er wel mogelijkheden in het buitenland?Alvast hartelijk dank voor een antwoord op deze vraag.
peter merlijn Gepubliceerd op: 4-05-2021
snelle en goede service
Luk Dirkx Gepubliceerd op: 4-05-2021
Mijn vrouwke heeft enorm veel last van chronische ontstekingspijnen en ik weet zeker dat jullie stickers hier zouden kunnen verzachten. Ik hoop dan ook hard dat er binnenkort goedkeuring komt om jullie producten ook naar Belgenland te sturen. We blijven hopen...
Ravi Gepubliceerd op: 4-05-2021
Product is snel geleverd en is fijn te gebruiken.
Anna Gepubliceerd op: 3-05-2021
Prettige snelle levering met duidelijk gebruikers instructie.Met hand geschreven bedank briefje van Anne vond ik opmerkelijk ,en leuk .Goed product deze olie.We gebruiken de olie nu bijna 2 weken en we zijn er enthousiast over.
elly Gepubliceerd op: 3-05-2021
Snelle levering en altijd zo,n net briefje er bij kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren ga zo door en complimenten voor alle medewerkers
Miriam Driessen Gepubliceerd op: 2-05-2021
Prima service en snelle levering.
G. Sweet Gepubliceerd op: 2-05-2021
Product werd op tijd geleverd. Er zat een handgeschreven kaartje bij, heel attent!Nu de inname rustig opbouwen en de olie zijn werk laten doen.
Louis Gepubliceerd op: 2-05-2021
Doet helemaal niksEn de smaak is erg snel weg
P.Bloemendal Gepubliceerd op: 2-05-2021
Snel geleverd voor een mooie prijs
CG Gepubliceerd op: 1-05-2021
Hoogwaardige producten, hoogwaardige service.
Nienke Gepubliceerd op: 1-05-2021
Snelle levering. Betrouwbaar bedrijf
Petra Oude Sogtoen Gepubliceerd op: 30-04-2021
De service is uitstekend en het product bevalt mij enorm goed. Echt een aanrader!
rene Gepubliceerd op: 29-04-2021
Snel geleverd,goede uitleg bij het product,prima.
John L Gepubliceerd op: 29-04-2021
Ik zweer bij 1 capsule per dag.
Santiago Gepubliceerd op: 28-04-2021
Producten van goede kwaliteit + snelle levering.
Lisette Gepubliceerd op: 28-04-2021
Snelle levering en nette service
Ron Dielessen Gepubliceerd op: 27-04-2021
Snelle levering, duidelijke site en het persoonlijk kaartje was een leuke verrassing.
Daantje Gepubliceerd op: 26-04-2021
Super snelle bezorging!Heel fijn dat het ook als brievenbus pakje verstuurd word.
mevrouw De Bruijn Gepubliceerd op: 26-04-2021
De bestelling was goed en snel bezorgd.
Deepa Gepubliceerd op: 24-04-2021
Heel goede service en snelle verzending, prima productIk beveel cbdolie.nl zeker aan!
Henk Gepubliceerd op: 24-04-2021
Goed product, goede voorlichting en snelle levering.
willie Gepubliceerd op: 20-04-2021
snelle levering
Helma Petersen Gepubliceerd op: 19-04-2021
Voor het eerst besteld , had gehoord van een vriendin dat deze olie goed helpt in stress situaties ,ik zag dat er verschillende waren en wist niet wat ik doen moest ,ik heb toen heel fijne reactie en hulp gehad om de olie te nemen die voor mij goed was met een uitgebreide handleiding .Ik ben heel tevreden
Sjak Gepubliceerd op: 18-04-2021
Prima service, snelle levering, prettige korting, goed product
Pim Gepubliceerd op: 14-04-2021
Altijd Snelle levering. perfect product. mis de 10% discount na 3 bestellingen.
Dirk Gepubliceerd op: 14-04-2021
Ik ben begonnen vorige vrijdag met CBD wietolie.Eerst nam ik iedere dag beta blokkers.En duclofanak 50 mg en dan 2 keer per dag en 4 paracetamol.En dat 3 jaar lang.Ik ben in een keer gestopt.En meteen met wietolie verder gegaan.Ik voel me beter dan daarvoor.Als je hier ook mee zit ...probeer het.
Sonja Gepubliceerd op: 13-04-2021
Goed product, werkt, snelle levering, altijd een leuk kaartje erbij en bij regelmatig bestellen leuke korting.Kortom aanrader!!
Cindy Gepubliceerd op: 13-04-2021
Ik ben chronisch rugpatient en ben gestopt met al mijn pijnmedicatie , oa tramadol , oxycodon etc en gebruik nu al twee jaar alleen nog twee x daags drie druppels wiet olie.
Rony De Baerdemaeker Gepubliceerd op: 11-04-2021
Product voldoet perfect aan de verwachting en is vlot geleverd.
heer de Vlieger Gepubliceerd op: 11-04-2021
Correctte levering
Tobias Seelaar Gepubliceerd op: 10-04-2021
Goed product. Was even zoeken naar de juiste dosering. Maar sinds die eenmaal gevonden is voel ik me rustiger en ga ik prettiger de dag in.
Cindy Van der Elst Gepubliceerd op: 9-04-2021
Ben goed geadviseerd en de bestelling was gauw binnen
Joke van Damme Gepubliceerd op: 9-04-2021
Levering kwam 1 dag later dan jullie hadden gezegd.Verder prima
Denis Nouwynck Gepubliceerd op: 8-04-2021
Correcte levering zeer tevreden
john noy Gepubliceerd op: 8-04-2021
Goed eerlijk product.
Marcel Gepubliceerd op: 8-04-2021
Ik ben erg tevreden over het product CBD olie puur van Medihemp, het helpt me om gezond te blijven.Ik hoef zelfs geen medicijnen meer te gebruiken voor mijn darmklachten.
Nathan Gepubliceerd op: 8-04-2021
Uitstekende service, scherpe prijs en supersnelle levering
Mary-ann Wilborts Gepubliceerd op: 8-04-2021
Top gedaan ,een eerlijk bedrijf,Bedankt
Willem Veldman Gepubliceerd op: 8-04-2021
Bestellen eenvoudig. Snel geleverd, en goed te volgen met de track & trace code. Keurig op tijd afgeleverd. Ook mooi dat het tot een brievenbuspakketje verpakt kan worden, hef ik er niet voor thuis te blijven.
Hadassa Van dijk Gepubliceerd op: 8-04-2021
Top geholpen !Snelle levering, discreet en top ingepakt met een handgeschreven kaartje, helemaal geweldig.Staan ook open voor alle vragen en geven goede adviezen.Zonder dat ik echt leeftijd of iets aangaf waren ze netjes en voorkomend in hun antwoord.
Angela Gepubliceerd op: 8-04-2021
Contact verloopt soepel. Geven vrijwel direct antwoord op je vragen. Site is duidelijk. Behulpzaam in wat voor manier dan ook. Dikke vette duim 👍🏻 voor jullie
Michael Arnold Gepubliceerd op: 8-04-2021
Endoca 15% mooie producten! snelle service en verzending
Ann Boen Gepubliceerd op: 8-04-2021
Snelle levering
evajet stikkers Gepubliceerd op: 8-04-2021
Cbd olie van medihemp is voor mij een prachtig en doeltreffend product. Ik gebruik het voor pijnstilling ivm artrose.Wordt door Van Laar snel en correct verzonden, goed verpakt met bijgevoegd duidelijke richtlijnen voor gebruik. Bovendien altijd een handgeschreven persoonlijk briefje erbij.Voor mij al jaren de top.
Gerrie Ter Hoek Gepubliceerd op: 8-04-2021
Deze olie helpt erg goed bij zenuwpijnen
Midge Driesen Gepubliceerd op: 8-04-2021
Altijd prima. Snelle levering
Corry Ploegmakers Gepubliceerd op: 8-04-2021
Ben er zeer tevreden over !!
Jan Severijns Gepubliceerd op: 8-04-2021
Snelle acurate bezorging, netjes verpakt.
M.A. dP Gepubliceerd op: 8-04-2021
Vriendelijk en hulpvaardig bedrijf.Helaas werkt het product voor mij niet.
M L Gepubliceerd op: 5-04-2021
Goede service en snelle levering
hennie barten Gepubliceerd op: 1-04-2021
Hallo ik heb mijn cbd olie en capsules heel snel ontvangen met een vriendelijk kaartje persoonlijk geschreven Goed advies gekregen en de uitleg over de cbd olie was duidelijk Met vriendelijke groet henni
nancy Gepubliceerd op: 1-04-2021
Goed product en goede service.
Gerard van L. Gepubliceerd op: 1-04-2021
Snelle levering. Goed verpakt. Heldere track & trace. Korting voor vaste klanten. Vriendelijke mensen wanneer er eens iets niet goed is.
Nathan de Viet Gepubliceerd op: 1-04-2021
De persoonlijke instelling die jullie uitstralen en achter jullie product staan geeft mij voldoende vertrouwen om de BCD capsules te gaan gebruiken. Het handgeschreven briefje bij de bestelling geeft aan dat jullie medeleven tonen met Uw cliënten.
Mevr. Corine van Dijk-den Ouden Gepubliceerd op: 1-04-2021
goeie producten, snelle service. Persoonlijk kaartje bij aflevering Na 2e bestelling zelfs een kortingscode gehad.
Sandy Gepubliceerd op: 1-04-2021
Snelle levering. Goede kwaliteit. Altijd handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk.
P. Bolt Gepubliceerd op: 1-04-2021
Extreem snelle levering (in Frankrijk)
P Hofste Gepubliceerd op: 1-04-2021
Ik bestel al jaren hier! Top voor elkaar!!
Max Timmerman Gepubliceerd op: 1-04-2021
Uitstekende service en levering.
Elvin Gepubliceerd op: 1-04-2021
Altijd goed, maar denk dat een potje van 30ml ook gewoon via de brievenbus geleverd kan worden. Aangekomen via postkantoor in een grote kartonnen doos.
Helga van Velsen Gepubliceerd op: 1-04-2021
Bestelling altijd super snel binnen (in Frankrijk) en de contactpersonen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Onze 14 jarige labrador is nog altijd vrolijk en alert en maakt haar eigen wandelingetjes rondom ons huis, zonder tekenen van pijn.
Erik Noten Gepubliceerd op: 1-04-2021
Duidelijke website, bij aanschaf product wordt een extra gebruiksaanwijzing geleverd, contact klantenservice is snel en vriendelijk en elke stap mbt bestelling (bestellen, betalen en verzenden) wordt bevestigd via mail dus overzichtelijk.
Janva Gepubliceerd op: 1-04-2021
dank zij CBD olie kan ik naar jaren afbouwen met de prednison tevens gaat het beter met mijn spierreuma kan stukje beter lopenhopen dat de Heren doktoren er ook iets mee doenJanva
A Bach Gepubliceerd op: 26-03-2021
Product beschadigd aangekomen. Pipet was gebroken in de olie. Na mail contact en geen respons zou je verwachten dat de betaalverplichting zou komen te vervallen, echter heeft men incassokosten willen incasseren. Zeker niet een integer bedrijf als er iets mis gaat. De andere bestellingen gingen wel goed, maar indien er iets afwijkt van het ''normaal'' lijkt het alsof je het contact bent aangegaan met een log apparaat.Genoeg andere alternatieven gelukkig.
Rick Gepubliceerd op: 23-03-2021
Zeer goede service! Je ziet echt dat dit bedrijf geeft om hun klanten, snelle bezorging en goed verpakt met een leuke persoonlijk kaartje. Vele malen dank!
N Deniz Gepubliceerd op: 5-02-2021
Vlotte verzending: ik kon mijn pakketje de dag na het plaatsen van mijn bestelling al afhalen. De klantenservice is erg goed bereikbaar; e-mailcorrespondentie wordt steeds door dezelfde persoon geregeld, wat het contact fijn maakt. De producten zijn duidelijk van hoogwaardige kwaliteit. Een product viel bij mij net wat anders dan ik had verwacht. Er werd akkoord gegaan met de door mij gewenste oplossing.
Bert Gepubliceerd op: 30-01-2021
Ben al jaren zeer tevreden.De bestelling wordt snel geleverd.Je wordt op de hoogte gehouden over de levering.En je krijgt regelmatig korting op het bestelde product..als vaste klant zelfs bij iedere bestelling.
Astrid Gepubliceerd op: 24-01-2021
Redelijk snelle bezorging, prima informatie bij het product, ben heel tevreden!
Krystyna Urban Gepubliceerd op: 23-01-2021
Pirma, lekker
John Gepubliceerd op: 21-01-2021
helemaal goed
Remy Best Gepubliceerd op: 20-01-2021
Prima product!
Theo de Jong Gepubliceerd op: 20-01-2021
Goed product en snelle levering
Annette Gepubliceerd op: 19-01-2021
Goede en snelle levering.
Pim Gepubliceerd op: 18-01-2021
DUUR!Aantal malen jullie 10% CBD-olie gekocht. Nu Jacob Hooy gekocht voor beduidend lagere prijs. Zelfs nog 2 voor de prijs van 1! Belachelijk prijsverschil!
herman pauw Gepubliceerd op: 18-01-2021
Ðe olie moet bij mij nog geoptimaliseerd worden
title Gepubliceerd op: 17-01-2021
Ik bestel al heel lang mijn olie bij Cbdolie.nlLevering is 10 verpakking is 10 en jullie web pagina is een 10 dus zal nog lang klant zijn bij jullie
Mariëtte de Kreij Gepubliceerd op: 17-01-2021
Handig brievenbuspakje. 2e x gebruikt, dus ik heb t idee dat het helpt voor t slapen gaan.
Herman Gepubliceerd op: 16-01-2021
Uitstekende en persoonlijke service
Gerrie. Gepubliceerd op: 16-01-2021
Prima product, helpt redelijk/goed om de pijn te verzachten bij mijn artrose, duidelijke gebruiksaanwijzing en goed verpakt voor het versturen maar jammer dat het meerdere dagen duurde voor het bezorgd werd.
abdoel Gepubliceerd op: 16-01-2021
Top service! De persoonlijke bedankjes voor de geplaatste order(s) is uniek tegenwoordig
Sylvia Gepubliceerd op: 16-01-2021
Gebruiken nu lange tijd CBD en CBG olie voor fibromyalgie en Carpel Tunnel Syndroom. Ons helpt het goed. In het begin totaal geen idee wat en hoe te gebruiken maar kregen zeer goed advies van hun. Let wel, iedere persoon is anders en heeft meer of minder nodig of iets anders, ook dat geven ze aan. Fijne mail gesprekken als er iets is. Zeer tevreden!
J Van Damme Gepubliceerd op: 13-01-2021
Deze keer de lippenstift, waar andere elk uur gesmeerd moeten worden, is deze smorgens en s avonds genoeg. Super blij mee.
Bernasita Leoneta Gepubliceerd op: 13-01-2021
Snelle levering en vrijwel direct bericht dat ze aan de slag gaan met de bestelling.Wat fijn is dat voor kleine producten een brievenbus verpakking wordt gemaakt.
van Dijk Gepubliceerd op: 12-01-2021
Snelle levering met duidelijke beschrijving
Sylvia de Vroede Gepubliceerd op: 9-01-2021
Snelle levering iedere keer.
mevrouw Pronk Gepubliceerd op: 9-01-2021
Snelle levering. Mooi handgeschreven bedank kaartje erbij. Gewoon goed!!👍
Beate Locher Gepubliceerd op: 6-01-2021
goede en snelle service
Leontine Hensen Gepubliceerd op: 4-01-2021
Keurig geholpen en snel gestuurd.Heb nog geen invloed gevoeld bij het slechte slapen. Hopelijkkomt dat nog.
Fred Zalme Hilversum Gepubliceerd op: 24-12-2020
Duidelijke website, ruime keuze, heldere informatie en advies, er is gelegenheid om vragen te stelen en vlotte levering.
Ulrich Stromberg Gepubliceerd op: 16-12-2020
Top product which helps my mother in law , 85 years to fell in sleep again at night after 20 years of bad sleep
Angelique Van dijk ST. WILLEBRORD Gepubliceerd op: 15-10-2020
Kreeg zeer duidelijke en goede informatie over de cbd olie
Wietske Harderberge Gepubliceerd op: 5-10-2020
Ik ben heel blij met de cbd. Mijn pijn is er een stuk minder door. Slaap ook wat beter.
Francine Kapellen Gepubliceerd op: 3-10-2020
Zeer doeltreffend tegen
Gunther Flossy Gepubliceerd op: 20-12-2019
Volle 5 sterren dit voor de snelle reactie, service en begeleiding en continuïteit in communicatie zekers een tevreden klant die trouw blijft aan deze cbd olie.nl top team. Dank je wel.
Dick van Bommel Gepubliceerd op: 14-01-2019
Had de laatste jaren vaak last van koortslip/krentenbaard. Sinds september gebruik ik de lippenbalsem van cbdolie. En sindsdien heb ik nergens geen last meer van gehad!Vind de lippenbalsem echt een aanrader.
Klant Gepubliceerd op: 31-10-2018
Pluspunten Zeer snelle service en erg tevreden over CBD olie die ik bestel. Het werkt heel goed en geen bijwerkingen. Verbeterpunten Het is niet mogelijk een afhaalpunt te kiezen, maar het moet ergens bezorgd worden, misschien is er een reden voor maar ik vind het jammer.
Hubert Gepubliceerd op: 31-10-2018
Pluspunten Snelle afhandeling, persoonlijke noot bij je bestelling. Verbeterpunten Prijstechnisch blijft CBD een duur product.
Jurgen Gepubliceerd op: 31-10-2018
's Avonds besteld en daadwerkelijk al de volgende dag in huis!!! Super service en goede producten!
Klant Zeist Gepubliceerd op: 30-10-2018
Snelle levering! Product voldeed aan het doel~
Bart Zuid-Scharwoude Gepubliceerd op: 30-10-2018
Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Jullie geven af en toe Korting van 10% of 15% , Maar dat is alleen geldig op de dag zelf ! Ik lees niet iedere dag Mn mail dus dan is de Kortingsaanbieding voorbij ! Graag zou ik Zien , dat de aanbieding langer geldig is !
Caro Melsele Gepubliceerd op: 30-10-2018
Alles verloopt vlotjes. Topproducten. Vandaag bestellen morgen in je brievenbus... toppie!!!!!
eric leusden Gepubliceerd op: 30-10-2018
duidelijke site, kwaliteit artikelen, communicatie, verzending
Joachim Luttenberg Gepubliceerd op: 15-10-2018
Pluspunten Netjes voor elkaar geen poespas. Een handgeschreven kaartje geeft toch een ander gevoel. Prima de lux. Verbeterpunten Zo doorgaan
John Landgraaf Gepubliceerd op: 14-10-2018
snelle levering
Frans Gepubliceerd op: 9-10-2018
Enthousiast, met een persoonlijk tintje in de vorm van een kaartje bij het bestelde product. Correcte levering.
Klant Eindhoven Gepubliceerd op: 8-10-2018
Pluspunten Perfecte anonieme verpakking Snel en uitvoerig antwoord op vraag Heel vriendelijk Bij elke bestelling enkele (bemoedigende)woordjes op kaartje Korting na eerste bestelling Verbeterpunten Vóór 18.00u besteld de dag erop bestelling thuis klopt niet: pas 2 dagen erna ... beetje jammer. Kan aan de post liggen (België), maar toch liever even vermelden misschien.
Klant Gepubliceerd op: 8-10-2018
Pluspunten Perfecte anonieme verpakking Snel en uitvoerig antwoord op vraag Heel vriendelijk Bij elke bestelling enkele (bemoedigende)woordjes op kaartje Korting na eerste bestelling Verbeterpunten Vóór 18.00u besteld de dag erop bestelling thuis klopt niet: pas 2 dagen erna ... beetje jammer. Kan aan de post liggen (België), maar toch liever even vermelden misschien.
Teun Groningen Gepubliceerd op: 3-10-2018
Pluspunten Uitgebreide info over CBD en de producten Verbeterpunten Helaas toen ik het nodig had, net een paar dagen geen voorraad.
Klant Gepubliceerd op: 2-10-2018
Marijke Vierlingsbeek Gepubliceerd op: 2-10-2018
Pluspunten goedwerkende producten, snelle levering en korting als je meerdere keren bestelt. Verbeterpunten Geen
Dimitar Poederlee Gepubliceerd op: 30-09-2018
Pluspunten Persoonlijke aanpak en een passie voor het product! Verbeterpunten 10 Pluspunten Persoonlijke aanpak en een passie voor het product! Verbeterpunten Geen
Monique Ingen Gepubliceerd op: 28-09-2018
Vandaag besteld, morgen is huis! En altijd een leuk kaartje bij de bestelling!
Klant Gepubliceerd op: 24-09-2018
diane wommelgem Gepubliceerd op: 23-09-2018
Snelle levering en goede uitleg bij chat-sessie
Ingrid Westervoort Gepubliceerd op: 21-09-2018
Pluspunten Staan je goed te woord en heel vriendelijk. Begrip vol. Een dikke vijf sterren. Laats een actie met 10% korting maar net daarvoor een bestelling gedaan kreeg ook voor de volgende bestelling 10% korting. Dit was mijn vraagje naar de Firm. het wel waard. Verbeterpunten Tot nog toe geen verbeter punten, wat ik vraag daar is een oplossing voor.
Andy PAAL Gepubliceerd op: 18-09-2018
perfect. Bestelling op tijd besteld de dag erna geleverd. Top
Gerry Frankrijk Gepubliceerd op: 10-09-2018
Super snelle levering.......ook naar het buitenland
Wim Zeist Gepubliceerd op: 7-09-2018
Snelle levering en goede uitleg over het gebruik.
Jordy Gepubliceerd op: 7-09-2018
Snelle service, goede producten!
Paul Almelo Gepubliceerd op: 6-09-2018
Pluspunten Goede service. Snelle levering. Verbeterpunten Gewoon zo doorgaan!!
Koen Gepubliceerd op: 6-09-2018
Pluspunten Altijd een snelle levering en een leuk kaartje bij elke levering. Verbeterpunten Mischien iets sneller een korting geven voor de volgende aankoop zodat klanten sneller geboeit blijven om opnieuw aan te kopen?
Anneke Maasland Gepubliceerd op: 6-09-2018
persoonlijk briefje bij de bestelling snelle levering
Bettina \'S-GRAVENHAGE Gepubliceerd op: 1-09-2018
Supersnelle service, netjes verpakt
PvB Gepubliceerd op: 30-08-2018
Alles keurig en snel ontvangen!
Lidia Zuidberg Best Gepubliceerd op: 23-08-2018
Zeer vriendelijk. Altijd een begeleidend woordje bij de bestelling. Na de 3e bestelling zelfs een kadotje en een code voor 10 % korting voor de volgende bestelling . Tof !! Ook wanneer er tijdens gebruik van de olie er vragen zijn wordt er alle aandacht aan deze vragen besteed en krijg je inderdaad ook je antwoorden.
Vergote Roger Oostende Gepubliceerd op: 14-08-2018
Pluspunten Altijd vriendelijk waardoor het vertrouwen meespeelt en hoe klein ook de bestelling altijd een begeleidend dankwoordje door Anne. Verbeterpunten Zie geen specifieke punten.
Alex Nieuwegein Gepubliceerd op: 13-08-2018
Pluspunten Persoonlijke benadering Verbeterpunten Prijs!?
Klant Roosteren Gepubliceerd op: 3-08-2018
Ben Amsterdam Gepubliceerd op: 21-07-2018
Pluspunten Goede communicatie & snelle service ⏩. Kleine bestelling passen door de bus. Persoonlijke berichten in de bestelling. Kwaliteit van de CBD is hoog. Verbeterpunten Dit is op dit moment een van de beste online sellers waar ik van koop. Ga vooral zo door zou ik zeggen
Klant Gepubliceerd op: 18-07-2018
Pluspunten Snelle bezorging en het product bevalt mij prima Verbeterpunten Geen
Nienke Burgum Gepubliceerd op: 11-07-2018
Pluspunten Supersnelle levering van de producten. Vandaag besteld is morgen bezorgd. Iedere keer zit er een handgeschreven persoonlijke bericht bij de geleverde producten. Heel erg leuk in dit digitale tijdperk. Een ander pluspunt is dat de vragen die je via de website stelt, snel worden beantwoord. Verbeterpunten Zou ik op dit moment niet weten.
Klant Gepubliceerd op: 5-07-2018
heel tevreden, altijd een vriendelijk kaartje bij de bestelling
viola Warmenhuizen Gepubliceerd op: 1-07-2018
Vlot verlopen bestellingen, topproduct. Ik ben heel tevreden. En mijn paard, voor wie ik de cbd-raw-versie gebruik tegen zomereczeem, ook! :-)
Klant Gepubliceerd op: 18-06-2018
snelle levering, extra korting bij meerdere bestellingen, vriendelijk personeel, snel antwoord op vragen
Laura Stad aan \'t Haringvliet Gepubliceerd op: 13-06-2018
Snelle levering Handgeschreven kaartje Af en toe korting voor trouwe klanten
Antoine Wijchen Gepubliceerd op: 10-06-2018
Snelle verzending goed verpakt
Jeannette Kapelle Gepubliceerd op: 5-06-2018
Pluspunten * Persoonlijke noot door handgeschreven kaartje bij bestelling * Snelle levering Verbeterpunten Geen
Gm Amstetdam Gepubliceerd op: 4-06-2018
Pluspunten De bestelling is de v volgende dag al binnen is dat snel of niet. Super Verbeterpunten Weet ik niet want ik bestel en meer weet ik niet. De informatie over de dvd had ik al goed gelezen en ik bestel ook wel eens bij mediwiet. Geen enkele negatieve reactie van mij
Piet Nabben Horst Gepubliceerd op: 4-06-2018
Snelle, correcte aankoop. Prijs is eveneens in orde, is aan te bevelen.
R Sittard Gepubliceerd op: 21-05-2018
Pluspunten goed product voor laagste prijs en laagste grens voor verzendkostenvrij. Hele lieve persoonlijk geschreven kaartjes. Verbeterpunten op de persoonlijke kaartje schrijven jullie niet jullie bedrijfsnaam, zie alleen dat deze van Anne komen. Als ik alleen dit kaartje bewaar zie ik bij opnieuw bestelling niet meer bij wie ik moet bestellen.
T Gepubliceerd op: 7-05-2018
Eveline Vlissingen Gepubliceerd op: 6-05-2018
Pluspunten Snelle levering en uitgebreide antwoorden op vragen Verbeterpunten Geen
Klant Gepubliceerd op: 5-05-2018
Marie-Claire Maasmechelen Gepubliceerd op: 4-05-2018
Snelle en discrete levering.
Greta Gaudies, Ariege, France Gepubliceerd op: 27-04-2018
Snelle en correcte levering! Ook in Frankrijk! En correcte opvolging mogelijk.
Suzan van els Sint.anthonis Gepubliceerd op: 22-04-2018
Snelle levering na bestelling op website. Voor vragen over het product snel reactie op mail. Het persoonlijk geschreven briefje bij de bestelling vind ik top.
Toine van der Put Overpelt Gepubliceerd op: 22-04-2018
Goede en snelle correcte levering en altijd een persoonlijk briefje met een dankwoord .Super!!
Klant Gepubliceerd op: 15-04-2018
Goede service en snelle levering
Gerard Akkrum Gepubliceerd op: 15-04-2018
Pluspunten Snelle en correcte afhandeling. En tot slot het geschreven bedankje is helemaal top Verbeterpunten Geen
Antoon Menen Gepubliceerd op: 12-04-2018
Wim Kalmthout Gepubliceerd op: 23-03-2018
Pluspunten Goede online hulp, snelle en vlotte levering, vriendelijke mensen. Super product en webshop Verbeterpunten kan er geen vinden. altijd vriendelijk en correct geholpen.
Charles Castelleone ,Italie Gepubliceerd op: 19-03-2018
De snelle service,verzending en aankomst in een sterke stevige verpakking.
Jacques Bunschoten Gepubliceerd op: 16-03-2018
De 5 sterren spreken voor zich.
Imed Khemiri Hoogvliet Rotterdam Gepubliceerd op: 7-03-2018
Zeer goede service op het gebied van leveringen en uitleg gebaseerd op je persoonlijke situatie
Arthur Maassluis Gepubliceerd op: 3-03-2018
Goed product en snelle levering. Heb zeker baat met de CBD olie, kom nu de dag door zonder pillen te slikken tegen de rugpijn. Gr Arthur
Leni Swalmen Gepubliceerd op: 19-02-2018
Ik kan Cbdolie.nl van harte aanbevelen vanwege de geweldige service en altijd een hartelijk en handgeschreven kaartje bij de bestelling.
Christiaan Samuels Lelystad Gepubliceerd op: 18-02-2018
Pluspunten Snelle levering. Vriendelijke medewerkers Verbeterpunten Nog steeds geen nieuw wachtwoord. Al 2 keer hierover gebeld.Er wordt wel moeite gedaan maar het lukt nog steeds niet.
Hans Gepubliceerd op: 14-02-2018
Snelle levering. Klantgericht en persoonlijk ( kaartje bij de bestelling. Site is toegankelijk en informatief.
Ferry Sliedrecht Gepubliceerd op: 5-02-2018
Klant Gepubliceerd op: 16-01-2018
Snel en betrouwbaar
Jeannette Dodewaard Gepubliceerd op: 31-12-2017
snelle reactie op vragen en snelle levering
Ariane Burst Gepubliceerd op: 26-12-2017
Vlotte service en uitleg over de producten.
J. Bastiaan Gepubliceerd op: 26-12-2017
Snelle levering, regelmatig leuke kortingsacties, en een leuk handgeschreven kaartje bij de levering waardoor het heel persoonlijk overkomt.
Ron Mantinge Gepubliceerd op: 26-12-2017
Hellmuth Scheulder Gepubliceerd op: 25-12-2017
Pluspunten Prettige en aangename service. Heel persoonlijk. Verbeterpunten Geen.
Marjan geitenbeek Driebergen Gepubliceerd op: 25-12-2017
Super fijn en duidelijk alles! Snel reactie op vragen die je online steld
Heleen Kapelle Gepubliceerd op: 25-12-2017
Snelle levering
Annie Utrecht Gepubliceerd op: 22-12-2017
Perfect. Gister besteld, vandaag in huis.
Noor Gepubliceerd op: 19-12-2017
Perfect! Goed en duidelijk advies, snelle antwoorden, snelle zending, goed assortiment, scherpe prijzen, zeer vriendelijke en behulpzame contacten.
Nick Utrecht Gepubliceerd op: 15-12-2017
Snel, vriendelijk en efficiënt
T. Schoonhoven Gepubliceerd op: 15-12-2017
Pluspunten Heel klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar voor extra info. Verbeterpunten Doe zo voort, jullie maken een wereld waar veel pijn heerst een beetje zonniger.
Jack Wezep Gepubliceerd op: 14-12-2017
Discreet, positieve service, Vriendelijk en snelle levering
Addy Gepubliceerd op: 13-12-2017
Klant Gepubliceerd op: 11-12-2017
Snelle en correcte levering
Hans Den Haag Gepubliceerd op: 10-12-2017
1. goeie website met voldoende info over de producten. 2. goed assortiment 3. goeie en persoonlijke service.
Delia Uitgeest Gepubliceerd op: 10-12-2017
Er wordt snel geleverd. De zending wordt extra persoonlijk gemaakt door een handgeschreven kaarteje erbij.
Annemie Gepubliceerd op: 8-12-2017
Stan Eindhoven Gepubliceerd op: 6-12-2017
persoonlijk briefje bijgevoegd bij je besteling
Marian Langdorp Gepubliceerd op: 3-12-2017
Duidelijke website. De bestelling worden altijd op tijd geleverd en je krijgt er altijd een mooi handgeschreven kaartje bij. Na een aantal bestelling krijg je ook een korting op de volgende bestelling.
Patricia Vega de Lange Utrecht Gepubliceerd op: 2-12-2017
Pluspunten Verstand van zaken Goede kwaliteit altijd persoonlijk contact Mensen met liefde voor het werk ! Verbeterpunten Uitbreiden ?
J puister Hellum Gepubliceerd op: 29-11-2017
Snelle levering, goede uitleg, ik zou zeggen ga zo door.
Krista de Vries De Westereen Gepubliceerd op: 27-11-2017
Snelle en persoonlijke service! Zeker een aanrader.
Klant Gepubliceerd op: 26-11-2017
Uitstekende en snelle levering, bovendien iedere keer een aardig handgeschreven kaartje
Karel Lichtaart Gepubliceerd op: 25-11-2017
Vandaag besteld morgen thuis
Jell Roggel Gepubliceerd op: 21-11-2017
Pluspunten Snelle correcte service, opvolging bestelling en vlotte levering Verbeterpunten Ga zo door
Jan Opwijk Gepubliceerd op: 14-11-2017
Snelle levering, leuke persoonlijke attentie, correct, 3de maal
Paulien Amersfoort Gepubliceerd op: 8-11-2017
Snelle levering compleet met een persoonlijk geschreven bericht!
Annie Utrecht Gepubliceerd op: 7-11-2017
Perfect. Gister besteld, vandaag in huis.
Gerda DenHaag Gepubliceerd op: 6-11-2017
Snelle levering ,Attent briefje bij je bestelling.
Klant Gepubliceerd op: 5-11-2017
Duidelijke website. Goed assortiment. Product wordt de volgende dag geleverd. Persoonlijke benadering d.m.v briefje bij de bestelling.
Hennie Gepubliceerd op: 30-10-2017
Klantvriendelijke webshop. De klantenservice is heel erg snel met reageren. Je krijgt een kaartje bij de bestelling, dat zie je tegenwoordig niet veel meer, deze persoonlijk benadering. Ik wil iedereen deze webshop aanraden.
A. van der Veen Gepubliceerd op: 29-10-2017
Super snelle levering met een persoonlijk briefje erbij. Dit kan ik erg waarderen.
Peter Den Haag Gepubliceerd op: 28-10-2017
Pluspunten Hoge kwaliteit van de producten Super snelle levering Persoonlijke service/berichten Verbeterpunten Geen
Luc Heist op den Berg Gepubliceerd op: 18-10-2017
100% correcte en snelle leveringen. Ondanks dat het een webshop is krijg je door het handgeschreven kaartje bij je levering toch een bepaalde contact.
Joan EASTERMAR Gepubliceerd op: 17-10-2017
Pluspunten supersnelle levering, goed product en fijne service. Verbeterpunten n.v.t.
Willy Willy Gepubliceerd op: 4-10-2017
Pluspunten Leuk persoonlijk briefje erbij, snelle service en antwoord op al je vragen. Prima service. Dank je wel Anne. Verbeterpunten Na de uitzending van Radar, lijkt het mij een goede zaak om de echte hoeveelheid CBD die in de olie zit te testen en te vermelden. Anders weet je nooit wat/hoeveel je slikt.
Robbie Gepubliceerd op: 2-10-2017
Snelle levering, nette prijs. Verder een persoonlijk briefje bij de levering is altijd leuk:-)
Anita Rosmalen Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Snelle levering, goed advies en n persoonlijk berichtje bij de bestelling, waardoor je je geen nummer maar echt klant voelt. Verbeterpunten Tot nu toe geen
Anita Gepubliceerd op: 2-10-2017
Klantenservice reageert snel en erg vriendelijk. CBD olie werkt goed
Hoogvliet Gepubliceerd op: 2-10-2017
Marga Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Snelle en accurate levering van de bestelling. Ook leuk dat er telkens een persoonlijk kaartje bijgevoegd is. Zeer attent dat na de derde bestelling een kortingscode wordt verstrekt voor een volgende bestelling. Verbeterpunten Geen.
Andre De Westreen Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten snelle levering en goed advies Verbeterpunten niets
Wilma Hoogeveen Gepubliceerd op: 2-10-2017
Pluspunten Goede service, tijdige levering, en goede gebruiksaanwijzing. Leuk dat er nog een met de handgeschreven bedankje is bijgevoegd in de verpakking. Verbeterpunten Nog niet gevonden.
Laura Stad aan\'t Haringvliet Gepubliceerd op: 1-10-2017
Altijd een handgeschreven briefje bij de bestelling!
S.Y. Gepubliceerd op: 1-10-2017
snelle levering, goed verpakt
Marc Rijsbergen Gepubliceerd op: 27-09-2017
Pluspunten Snelle levering. Persoonlijke benaderen Verbeterpunten Geen
Jetty Gas.nijv.mond Gepubliceerd op: 27-09-2017
Zeer snelle levering Goed product
Klant Gepubliceerd op: 24-09-2017
Snellle verzending en service gericht !!
Jannie Gepubliceerd op: 23-09-2017
Pluspunten snelle levering Verbeterpunten duidelijker gebruiksaanwijzing. Meer aanbiedingen.
hanneke Gepubliceerd op: 23-09-2017
Goede service en iedere keer een persoonlijk kaartje erbij. Bestelling met 2 dagen in huis.
Klant Gepubliceerd op: 11-09-2017
Voor de derde keer hier cbd olie besteld. Alles altijd in orde. Kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling :)
A. Gepubliceerd op: 8-09-2017
Pluspunten betrouwbaar, vriendelijk en snelle aflevering Verbeterpunten zo doorblijven gaan.
Leo Tol Piershil Gepubliceerd op: 5-09-2017
Goede service, snelle levering en persoonlijke benadering
Ineke Nobel Rotterdam Gepubliceerd op: 4-09-2017
Perfect geregeld,snelle levering geen enkel punt op aan te merken.
Leiderdorp Gepubliceerd op: 4-09-2017
Snelle levering en goede service
Klant Gepubliceerd op: 2-09-2017
Vlotte en probleemloze leveringen.
Erwin Oostkamp Gepubliceerd op: 1-09-2017
Klant Gepubliceerd op: 1-09-2017
Joan EASTERMAR Gepubliceerd op: 1-09-2017
Pluspunten goed te vinden, snelle levering, komt vriendelijk over ( bijgesloten kaartje) goed product Verbeterpunten kan ik niet bedenken, alles goed
Annelien Oostburg Gepubliceerd op: 1-09-2017
snelle levering en hele nette aangename verpakking. Netjes verzorgd en altijd een persoonlijk kaartje bijgevoegd, kan ik erg waarderen
Ed Vos Gepubliceerd op: 23-05-2017
Ik kreeg van mijn huisarts een medicijn voorgeschreven, waar nogal ernstige bijwerkingen bij zouden kunnen gaan optreden. Daar ik sowieso zo natuurlijk mogelijke producten gebruik, ben ik op onderzoek gegaan en kwam bij CBD olie uit. Op de website van cbdolie.nl zag ik dat er ook gechat kon worden, en werd mijn keus voorde olie bevestigd door “Anne”. Ik bestelde 2 producten. Een ervan zou nageleverd worden werd me gemaild. De zending kwam de volgende dag al, met een persoonlijk kaartje, eveneens door Anne geschreven.. De tweede zending de dag erna. Eveneens met een persoonlijk kaartje. Men had het ook in één zending kunnen combineren om portokosten te sparen. Ik heb het niet zo op kopen via internet, maar de hele afhandeling, evenals de reactie op mijn compliment-mail, was werkelijk onverwacht uitstekend verlopen. Ik zal zeker vervolgbestellingen plaatsen bij dit zorgvuldig en persoonlijk werkende bedrijf.Een “bezield” bedrijf dat 100% achter hun producten en klanten staat.Petje af!!!
Willemijn Gepubliceerd op: 12-04-2017
Er was een probleem(pje) met de schroefdop van mijn flesje. Guillaume van de klantenservice reageerde snel en adequaat. Superfijne service!
Weppie Masters Gepubliceerd op: 2-03-2017
Contact gehad met de klantenservice over een "probleem"-zending. Zeer persoonlijk en verrassend aangenaam. Guillaume stelde een oplossing voor en nog geen 24 uur later kon ik mijn pakketje in ontvangst nemen. Ook bij deze zending een handgeschreven kaartje van "Anne". Dit kun je echt "klantenservice" noemen. Eén van de betere webwinkels. Zeker tot een volgende keer !!!Guillaume bedankt.Met vriendelijke groet,Marga
Liberteque Gepubliceerd op: 16-02-2017
Wat altijd een minpunt is geweest bij online shoppen is het missen van persoonlijk contact. Nou daar heeft deze webshop wat op gevonden!Ik kreeg mijn bestelling keurig verpakt door de brievenbus (!) en met een alleraardigste persoonlijk bericht bijgesloten.. Niets geen kopietje, maar gewoon met mijn voornaam als aanhef. Ik was positief verbaasd en als deze olie mij helpt blijf ik hier altijd kopen zolang als Anne daar blijft werken (of eigenaar blijft ;-)Vriendelijke groet van Nick aan iedereenoprichter goodfeeling.nl
E P B Gepubliceerd op: 7-02-2017
Mijn vraag ging over spierpijn. Alleen het antwoord was op artrose. Heb ik helemaal geen last van. Antwoord klopte niet bij de vraag!
Klant Gepubliceerd op: 13-01-2017
Heb al drie keer bij Cbdolie besteld. Niet alleen hele fijne producten die heel goed werken, maar de klantenservice is werkelijk uitstekend. Bestellingen worden snel geleverd in discrete verpakking en er zit altijd een persoonlijk kaartje bij, waardoor ik me als klant gewaardeerd voel. Ik zal zeker bij hen blijven bestellen en raad ze van harte aan!
Helena Scharmer Gepubliceerd op: 5-01-2017
Snelle levering. En elke keer een leuk briefje. Dit keer zelf met een korting voor de volgende bestelling.
Klant Gepubliceerd op: 2-01-2017
Pluspunten meedenkend klantvriendelijk Verbeterpunten geen
mevr. M. van 't Hoff Gepubliceerd op: 30-12-2016
Ik heb nu 2 bestellingen gedaan en elke keer werd het echt supersnel verzonden.De volgende dag al in huis, goed verpakt in een brievenbusdoosje met persoonlijk handgeschreven berichtje erbij.Een aanrader deze webshop!

Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17.30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,7/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25
Bestel voor 17.30 uur, vandaag verzonden!
Tevredenheid gegarandeerd: 9,7/10
Absoluut de beste kwaliteit CBD
Gratis verzending vanaf € 25 & vandaag verzonden wanneer u bestelt voor 17.30 uur.